Timp liber

Weekend relaxant la Iulius Town: expoziție de tablouri 3D, activități pentru cei mici și momente de răsfăț în aer liber/Foto

Iulius Town propune pentru acest weekend o serie de activități care vor aduce bucurie întregii familii, cu multe atracţii atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici. În Iulius Mall vă întâmpină o expoziție inedită de tablouri 3D, în Iulius Gardens vor avea loc diverse evenimente pentru copii, planetariul vă așteaptă în continuare să explorezi cerul înstelat, iar la Expo Bag găsiţi o gamă variată de genți potrivite pentru concediu sau pentru zilele la birou.

Inedit. Original. Autentic. Sunt cuvintele care definesc lucrările unice „3 în 1” ale expoziției Lenticular Art din Iulius Mall, pe care le puteţi admira până pe 14 august 2022, la parter, în zona magazinului Obsentum. Iar dacă frumusețea acestor tablouri create cu ajutorul tehnicii lenticulare (o tehnologie utilizată și pentru afișaje 3D) vă cucerește, le puteţi achiziționa.

Lucrările reproduc imagini ce oferă o iluzie de profunzime și au capacitatea de a se transforma pe măsură ce imaginea este vizualizată din unghiuri diferite.

Tot în Iulius Mall, vă puteți bucura în continuare și de „excursii spațiale”, în cadrul Planetariului gonflabil amenajat în zona food court, dar puteţi explora și magazinele care afișează reduceri imbatabile. O oprire trebuie să faceţi și în zona Iulius Expo, la târgul Bag Expo, care vă întâmpină cu o selecție de 1.000 de genți, clasice și moderne, ce pot fi stilizate cu ușurință la orice ținută și care te vor însoți timp de câteva sezoane bune.

În Iulius Gardens vă puteţio relaxa pe iarbă sau la o terasă la povești cu cineva drag, în timp ce copiii se distrează la atelierele de creație. Astfel, sâmbătă, 6 august, Bianca Potyesz îi așteaptă pe cei mici în intervalul orar 17.00 – 20.00, să-și pună în practică imaginația, iar provocarea este dată de Girafa Buclucașă.

Duminică, de la ora 11.00, „Scufița Roșie” pornește în călătorie alături de micii spectatori din Iulius Gardens. Piesa de teatru prezentată de Magic Oz îi inspiră pe cei mici să fie curajoși și ascultători în același timp, oferindu-le și o doză de amuzament.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

5 minute ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

9 minute ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

29 de minute ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

39 de minute ago

Tech Talks by UPT – „AI for Humanity” a ajuns la final. Un eveniment de excepţie cu un succes răsunător

Unul din cele mai aşteptate şi memorabile evenimente organizate sub tutela UPT a ajuns la…

58 de minute ago