Sport

Bogdan Andone, drum bun şi cale bătută! Schimbare de antrenor la Poli

Cel mai prost început de sezon din istoia actualei echipe în liga secundă a adus în cele din urmă şi la demiterea antrenorului, care ţinea însă de post cu dinţii. După plecarea oamenilor din Druckeria, care astfel îşi asumau rezultatele, Andone, rămas fără susţinere, a fost îndepărtat uşor de la cârma Politehnicii Timişoara.

Conducerea clubului a anunţat astăzi rezilirea contractului cu tehnicianul care a adus 15 jucători, însă echipa nu marcase şase partide la rând.

„Pe mine, la Poli m-au convins să vin în primul rând cei din Druckeria, cei mai devotaţi suporteri ai unei echipe din România. Unii care nu doar ca îşi declară dragostea pentru echipă, ci îşi cheltuie şi banii pentru ea. Şi pentru că aceşti oameni şi-au dat demisia din Consiliul de Administraţie, am decis ca în spirit de solidaritate cu ei să plec şi eu. Sper ca odată cu plecarea mea, se vor investi banii care au fost promişi în vară, când am venit eu la echipă. Ar fi păcat ca lupta dusă de cei din Druckeria în cei zece ani de la înfiiţarea acestui proiect frumos să fie în van”, a spus tehnicianul care nu a impresionat deloc, de fapt a dezamăgit crunt în a doua „descălecare” în Banat!

Andone spune că echipa începea să joace, însă probabil doar el a văzut asta: „Poate părea ciudat pentru cei care se uită doar la puncte, dar echipa începuse să joace. Iar adversarii din ultimele meciuri pot confirma asta. Dar pentru viitorul echipei, care are nevoie de bani, eu plec. Sper ca lucrurile să se schimbe urgent şi Poli să aibă rezultate. Este nevoie de preşedinte, este nevoie de o conducere profesionistă, iar jucătorii să simtă susţinerea clubului. Le urez baftă celor care vin la echipă!”, a mai declarat Bogdan Andone.

La începutul săptămânii viitoare, clubul va veni cu mai multe veşti legate de staff-ul Politehnicii Timişoara. Până atunci, funcţia de antrenor interimar îi revine lui Toni Foale, cel care a fost alături de echipe de când a început proiectul, adică de 10 ani.

 

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Parcările acoperite pentru biciclete, inițiate de Moș, au acum o soluție. Nica și Fritz sunt colaboratori politici, proiectul nu se mai blochează

Cristian Moș, candidat independent la funcția de primar al Timișoarei, își poate vedea acum unul…

8 minute ago

UMB e în concediu, dar pe Centura Sud se lucrează în continuare

Zilele de Paști au adus o scădere a activității de pe șantierul Centurii Sud. Muncitorii…

12 minute ago

Titu Birceanu poate rămâne președintele Biroului Electoral de Circumscripție Timișoara

Biroul Electoral de Circumscripție Timiș a respins contestația formulată împotriva preşedintelui Biroului Electoral de Circumscripție…

17 minute ago

Raoul Trifan, despre legea combaterii evaziunii fiscale: “Pe lângă Iohannis, Dragnea era un amator”

Senatorul USR de Timiş, Raoul Trifan, afirmă că legea promulgată, vineri, de preşedintele Klaus Iohannis,…

55 de minute ago

Viceprimarul Cosmin Tabără, trimis la ascuțit creioane, după ce rămâne și fără bazele sportive

Primarul Dominic Fritz a decis că e timpul ca viceprimarul său liberal să treacă efectiv…

3 ore ago

Alfred Simonis solicită sancționarea grupurilor politice ale Alianței Dreapta Unită și ai AUR pentru circul de joi noaptea, din Piața Unirii

PSD Timiș atacă Alianța Dreapta Unită și spun că liderii locali ai acesteia folosesc circul…

5 ore ago