Primăria Timişoara

Municipalitatea timișoreană vrea să schimbe total zona Cetății – Torontalului

Primăria Timișoara caută firmă pentru a proiecta modernizarea spațiului public cuprins de zona Cetății, strada Gheorghe Lazăr, Circumvalațiunii, Torontalului. Licitația a fost deja lansată pe SEAP.

Firma câștigătoare va primi 1,643 de milioane de lei pentru activitatea depusă.
”În baza contractului, vor fi prestate servicii de proiectare și asistență tehnică (faza DALI+PT+AT) în vederea realizării și implementării obiectivului de investiție ”Modernizare spațiu public -zona cuprinsă între bulevardul Cetății, strada Gheorghe Lazăr, Calea Circumvalațiunii, Calea Torontalului -zone verzi, infrastructura rutieră, utilități publice”, în conformitate cu cerinţele impuse în documentația de atribuire. Serviciile care vor fi prestate în cadrul contractului vizează succint următoarele:  Etapa I Elaborarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (…) Etapa a II-a Elaborarea Documentației tehnice pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (DTAC) verificată de verificatori (elaborarea documentațiilor tehnice în vederea obținerii tuturor avizelor / acordurilor necesare realizării investiției, Elaborarea Proiectului tehnic de execuție (PTh) și a Detaliilor de execuție (DDE) și DTOE/POE (verificarea documentației de proiectare: proiect tehnic de execuție (PTh) și Detalii de execuție (DDE); Etapa a III-a Asistență tehnică din partea proiectantului pe toată durata de execuție a lucrărilor și de recepție la terminarea lucrării. Elaborarea proiectului tehnic de execuție actualizat la data finalizării lucrărilor „as built“ și documentația privind urmărirea comportării în timp a construcțiilor. Documentaţiile tehnico-economice se vor elabora şi preda, conform cerințelor termenelor precizate din prezentul caiet de sarcini şi vor trebui acceptate de către beneficiar”, se spune în documentația aferentă proiectului.
Data limită pentru depunerea proiectelor este 11 octombrie,

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

25 de minute ago

Timişoara întâlneşte Rapidul la rugby

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timişoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid…

34 de minute ago

„Bizon”, amendat drastic după ce a parcat lângă linia de tramvai

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au intervenit, în cursul zilei de ieri, la…

O oră ago

Interes enorm din partea timişorenilor pentru Garry Kasparov şi „Provocările Lumii Moderne”/FOTO

Un dialog de excepţie, ce s-a bucurat de un interes major. Un eveniment marca UPT…

2 ore ago

Jurnal de campanie (13). S-a mai spart o conspiraţie. Cristopher Cîrpaci chema clanurile alături de Nicolae Robu încă din urmă cu doi ani

Eliberarea străzii Cezar, dar mai ales îndemnul lui Cristopher Cîrpaci adresat coetnicilor săi pentru a-l…

3 ore ago