Sport

Poli, conform aşteptărilor. Înfrângere şi fără gol marcat

Nicio surpriză în jocul Politehnicii, care pierde al doilea meci la rând cu acelaşi scor, în faţa unei nou-promovate, 0-1. Dacă săptămâna trecută, violeţii pierdeau în faţa lui Sparac Progresul pe teren propriu, astăzi băieţii lui Bogdan Andone au fost învinşi la Galaţi, de SC Oţelul.

Partida a fost rezolvată când cronometru nu arăta nici minutul 3. La al doiea corner consecutiv al gazdelor, mingea a ajuns în faţa porţii, de unde Gorovei, care anul trecut juca în Liga 3 la Dante Botoşani a îndeplinit o simplă formalitate, 1-0. Avea să fie şi scorul final, după o partidă de uzură, fără realizări speciale.

Poli nu a impresionat, dar nici nu era de aşteptat la ce a arătat în acest început de campionat. De cealaltă parte, Oţelul a avut o repriză întâi foarte bună, apoi în partea a doua a ştiut să îşi gestioneze avantajul.

Aşadar, de la începutul campionatului, echipa timişoreană care şi-a adus 15 jucători, a obţinut în prima rundă o victorie total nemeritată în faţa unei echipe de copii, apoi au avut următoarele rezultate, 0-4, 0-0, 0-1, 0-1, ceea ce spune mult şi despre priceperea celor care au dat afară într-un fel sau altul jucători care duceau greul şi au adus 15 jucători! La Galaţi, Poli a avut doar suporteri, la fel ca în fiecare an, care cu siguranţă nu merită o astfel de formaţie!

Poli Timișoara: Kurich – D. Radu, Tsvetkov, Germino, Bocșan, Oanea, Pureca, Plantak, Sil. Pană, Milea, Bîrnoi (cpt.). Au mai intrat: Boariu, Bătănaşi, Ţangulea, Mudrazija, A. Mada.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

În parcul Pădurice va avea loc un nou Picnic Atipic

Ideea picnicului organizat în parcul din zona Dacia va fi repetată, de această dată în…

43 de minute ago

CJ Timiș a semnat contractul de realizare a studiului de fezabilitate pentru modernizarea drumului dintre Moșnița și Ghiroda

Un nou drum județean, parte a ”centurii mici” de ocolire a Timișoarei face un pas…

O oră ago

Pe Centura Sud lucrurile merg strună. Termenul de finalizare a lucrărilor ar putea fi devansat

Muncitorii celor de la UMB se mișcă, pe șantierul Centurii Sud, ca furnicile, iar aceasta…

6 ore ago

CSU Poli a ratat finala mare la o tuşă, dar a obţinut bronzul la floretă pe echipe

Medalie de bronz pentru floretistele de la Poli. CS Rapid Bucureşti a câştigat titlul naţional…

6 ore ago

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

10 ore ago

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

11 ore ago