Social

Poliţiştii au stat cu ochii pe şoferi, dar şi pe participanţii de la Flight Festival

Zilele trecute, polițișii timișeni au acționat pe raza județului Timiș, astfel încât să nu fie înregistrate evenimente negative de natură să perturbe ordinea și liniștea publică.

Pe străzile din județ, s-au aflat polițiștii rutieri care au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere produse ca urmare a nerespectării limitelor legale de viteză. Au fost aplicate 201 sancțiuni contravenționale la regimul rutier, dintre care 99 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice. Au fost reținute 18 permise de conducere, retrase 12 certificate de înmatriculare și constatate 3 infracțiuni.

În perioada 2-4 septembrie 2022, pe Aeroportul Utilitar Cioca din Timișoara, s-a desfășurat festivalul Flight, unde polițiștii timișoreni au acționat pentru preîntâmpinarea oricărui eveniment negativ.

Întrucât mii de persoane au fost prezente la acest festival, în cele trei zile, Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au asigurat fluidizarea tarficului în promiximitatea festivalului.

Polițiștii Biroului de Analiza și Prevenire a Criminalității Timiș şi cei ai Biroului Siguranță Școlară, împreună cu reprezentanți din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat activități informativ-preventive pentru a aduce la cunoștința tinerilor efectele consumului de droguri, insistând totodata pe influența negativă pe care o poate avea un anturaj nepotrivit.

De asemnea, la festivalul Flight au fost prezenţi şi poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timișoara, în urma activităţilor desfaşurate fiind constatate 2 infracțiuni de deținere de droguri în vederea consumului propriu (cannabis), conform Legii nr. 143/2000.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

2 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

3 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

4 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

8 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

9 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

9 ore ago