Ultima ora

Două accidente grave soldate cu mai mulţi răniţi în Timiş, în ultimele ore

Joi noaptea, ISU Timiş s-a deplasat la un accident feroviar la trecerea de nivel de cale ferată, pe strada Smârdan din Lugoj.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Lugoj. La sosirea echipajelor la locul intervenției au constatat că în accident a fost implicat un tren de transport marfă și un autoturism în care se afla doar șoferul. În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat. Victima a fost extrasă de echipajul de descarcerare și predată în stare de inconștiență echipajului medical, urmând a fi transportată la spital.

Totodată, în această dimineață, în jurul orei 07:17, un telefon la 112 anunţa producerea unui accident rutier în localitatea Biled. La fața locului s-au deplasat de urgență 6 pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. De asemenea, la locul accidentului au intervenit și 2 ambulanțe S.A.J. În accident au fost implicate 2 autoturisme în care se aflau 7 persoane.

În urma impactului, 6 persoane au necesitat îngrijiri medicale, toate victimele fiind conștiente și cooperante. 3 victime au fost transportate la spital, celelalte 3 au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Cei doi conducatori auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultând valori negative. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului.

Foto: Info trafic jud. Timiş/FB

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Check Art Festival revine în Iulius Town: marionete uriașe, statui vivante, mimi, bufoni, fire show și multe alte surprize, în weekend

În Iulius Town urmează două zile pline de emoție, unde magia poveștilor va fi transmisă…

11 ore ago

CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi

Deschiderea Centurii Sud a dus la creșterea semnificativă a traficului și pe prima porțiune construită…

12 ore ago

Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean

Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri,…

15 ore ago

„Piața pe Roți” pornește la drum și ajunge la Ghiroda

  Sâmbătă, cetățenii din Ghiroda sunt așteptați la “Piața pe Roți”, un proiect care aduce…

15 ore ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a Festivalului La Pas

Primul sfârșit de săptămână al lunii viitoare aduce o nouă ediție a Festivalului LA Pas,…

16 ore ago

Haltere Club invită timişorenii la mişcare!

Proiect deosebit realizat de o echipă de profesionişti cu drag de sport şi sănătate, Haltere…

17 ore ago