Primăria Timişoara

Se caută observatori pentru monitorizarea impactului TM 2023

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara vrea să afle ce impact au acțiunile programului cultural care va avea loc în cadrul TM 2023 asupra comunității orașului. Cum? Cu ajutorul unor observatori locali.

În acest moment, Programul Cultural Timișoara 2023 este asigurat de aproape 40 de organizații și instituții publice de cultură și urmează să fie extins, iar amploarea sa impune dezvoltarea unei echipe independente de observatori.

Persoanele selectate ca observatori vor constitui un grup cu profiluri și roluri diferite, care vor fi invitați să documenteze evenimentele din cadrul Programului Cultural Timișoara 2023, începând cu finele acestui an și continuând pe tot parcursul anului 2023. În toate activitățile pe care le realizează, observatorii vor fi coordonați și sprijiniți de către echipa Centrului de Proiecte.

În acest context, sunt invitate să își depună candidaturile persoanele cu experiență în organizarea de evenimente culturale, care au capacitatea de a observa aspecte legate de producția și desfășurarea acțiunilor culturale sau de accesul publicului și de a face propuneri de îmbunătățire, unde este cazul. Un alt profil profesional relevant vizează expertiza în implementarea, managementul, monitorizarea sau evaluarea proiectelor și programelor finanțate din fonduri nerambursabile din domeniile: cultură, educație, dezvoltare, cercetare, cooperare transfrontalieră/internațională.

Observatorii vor participa la evenimente, le vor documenta, vor contribui la monitorizarea, la analiza implementării proiectelor și la introducerea datelor despre rezultatele proiectelor într-o platformă digitală de date necesare monitorizării.

Candidaturile se transmit online, prin intermediul unui formular de înscriere pus la dispoziție pe site-ul centruldeproiecte.ro. Candidații vor include un CV care prezintă experiența relevantă, o motivație de participare și alte link-uri relevante (proiecte, portofolii etc.). Procesul de înscriere și evaluare a candidaturilor este continuu. Contractarea se face ulterior, în funcție de nevoile Programului Cultural Timișoara 2023.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

12 minute ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

40 de minute ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

44 de minute ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

2 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

3 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

4 ore ago