Politica

Cosmin Tabără candidează la primărie pentru oraș, nu în scop personal. Îl așteaptă și pe Robu în competiția internă

Cosmin Tabără, actual viceprimar al Timișoarei, și primul liberal care și-a anunțat intenția de a candida la funcția de primar, acordată de partid prin intermediul unei competiții interne, spune că nu și-a făcut un scop personal din această candidatură, ci că este supărat când vede cum a ajuns orașul. El îl așteaptă în competiție și pe „rebelul” Nicolae Robu, despre care spune că putea fi și acum primar, dacă asculta de sfaturile sale, atunci când a candidat pentru un nou mandat, pierdut în fața lui Dominic Fritz.

Orașul arată groaznic, e mizerie, nu se tunde iarba, nu se udă gazonul, conducerea și instituția municipalității sunt permanent sub presiunea organelor legii. Nu este imaginea pe care și-o dorește pentru Timișoara, spune Cosmin Tabără referitor la anunțarea intenției de a candida la funcția de primar al Timișoarei. Deocamdată în cadrul intern al PNL.

”Da, este adevărat că am declarat în cadrul partidului și în întâlnirile pe zone ale orașului, că îmi voi depune candidatura în cadrul partidului pentru a veni cu o

ofertă pentru primărie. Nu e o chestiune personală, văd ce sa întâmplă în Timișoara. Îmi place decența, îmi place să comunic, să gândesc o Timișoară pe termen mediu și lung. Care să se dezvolte, dar să nu uite de baza ei. Degeaba vorbim de oraș smart, verde, dacă nu tai iarba în centru, dacă nu irigi gazonul. Ei sunt sunt în război cu lumea, peste tot e DNA, Parchet, Poliție, fac descinderi”, spune Cosmin Tabără.

El spune că așteaptă cât mai mulți candidați la competiția internă, inclusiv cu impulsivul Nicolae Robu, care deja se vede învingător la alegeri, dar nu e dispus să intre în cursa internă.

”Am înțeles adversitatea unora care sunt deja câștigători, s-au pornit cu tăvălugul pe Facebook cu tot felul de prostii. Nu voi răspunde niciunui candidat, doar mă voi prezenta cu ceea ce sunt eu, nu să denigrez pe celălalt. Eu cred că Timișoara trebuie să meargă pe altă linie”, a mai menționat Tabără

Viceprimarul a mai spus că dacă Robu ar fi ascultat de sfaturile lansate în Biroul Politic Județean al PNL, de el și alte patru persoane, Robu era și acum primar. Tabără a vorbit de cinci puncte ce trebuiau respectate: relația cu presa să fi fost alta, respectful față de colegi, împăcarea cu primarii liberali din județ, numirea unui purtător de cuvânt la primărie și angajarea unei firme de PR care să zică primarului ce să spună și ce să nu spună în public.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

4 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

4 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

5 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

7 ore ago

Elevii reiau cursurile miercuri cu al cincilea modul. Când primesc vacanţa mare

Vacanța de Paște mai durează puţin și elevii revin la cursuri miercuri, 8 mai, potrivit…

7 ore ago

Ultimul meci oficial înaintea de marea finală

Revelaţia sezonului din prima ligă de futsal este CFR Timişoara, echipă ce a terminat sezonul…

7 ore ago