Eveniment

Timișoara au fost inclusă în lista selectă a destinațiilor din ghidurile ”Discover Local”, întocmite de rețeaua de hoteluri Mercure

Mercure a lansat o nouă listă din seria „Discover Local”, iar în lista orașelor recomandate apare și Timișoara. Ghidul cuprinde punctele de atracție celebre, dar și comori neștiute. Călătorii au acces facil la itinerariile online ale obiectivelor locale, inclusiv monumente, situri de patrimoniu, galerii de artă și muzee, atracții culinare și multe altele.

Ghidurile digitale Mercure Discover Local le permit oaspeților să pătrundă în tainele orașului, să îl viziteze, să experimenteze gastronomia și băuturile specific, așa cum o fac localnicii.
Noile hărți Discover Local de la Mercure sunt un accesoriu gratuit și convenabil pentru orice călătorie, ce reunește cele mai bune recomandări într-un singur loc. Ele propun turiștilor noi aventuri și explorări în Europa, alături de Mercure, într-o colecție perfectă de destinații de descoperit.
Cu Discover Local, vizitatorii au garantată o perspectivă unică asupra modului de a trăi ca un localnic în fiecare oraș, curatoriată de experți locali din fiecare locație.
În lista prezentată de cei de la Mercure sunt Amsterdam, Olanda; Berlin, Germania; Budapesta, Ungaria; Edinburgh, Scoția; Frankfurt, Germania; Cracovia, Polonia; Londra, Anglia; Munchen, Germania; Viena, Austria; Varșovia, Polonia, dar și două orașe mari românești, Bucureștiul și Timișoara
Supranumită „Mica Vienă”, Timișoara este o destinație excelentă pentru cei care caută monumente istorice, spații frumoase în aer liber și o atmosferă plină de viață. Vizitatorii se pot îndrepta spre inima orașului și pot explora Piața Victoriei, însemnând „Piața Victoriei”, care oferă o multitudine de magazine fermecătoare, restaurante și muzee. Localnicii recomandă în special vizitarea Catedralei Ortodoxe, pentru arhitectura sa spectaculoasă. Pentru pasionații de istorie, Muzeul de Istorie Naturală și satul medieval reconstruit de la Muzeul Satului Bănățean merită o vizită. Pentru gurmanzi, nu există o modalitate mai bună de a încerca bucătăria din Banat decât un tur de degustare prin centrul orașului, iar călătorii nu pot pleca fără să încerce specialitatea tradițională Mâncare de brozbe.
Unde să stai: Mercure Timisoara
Romania Map: Discover Local in Timisoara

Ca să descoperi experiența unui oraș, asemeni unui localnic, se poate vizita Mercure Discover local (accor.com)
Mercure este un brand deosebit de tip midscale care combină puterea rețelei internaționale cu experiențe de ospitalitate autentică și cu specific local. Mercure face parte din Accor, un grup hotelier de top la nivel mondial care numără peste 5.300 de proprietăți în peste 110 țări și este un brand participant la ALL – Accor Live Limitless – un program de loialitate de lifestyle care oferă acces la o mare varietate de recompense, servicii și experiențe.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

3 ore ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

6 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

7 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

7 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

8 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

8 ore ago