Economic

CCIA Timiș, prezentă la sărbătoarea AHK România și la Ziua Națională a Maltei

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a fost prezentă la două evenimente importante, la București., la Sărbătoarea Verii 2023, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Germano-Română – AHK România, respectiv la Ziua Națională a Ordinului Suveran de Malta.

În data de 15 iunie, președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii 2023, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de Camera de Comerț și Industrie Germano-Română – AHK România.

Evenimentul de vară al comunității de afaceri româno-germane a reunit în grădina hotelului Crowne Plaza din București peste 600 de invitați, din zona politică și guvernamentală, din mediul de afaceri, din asociații profesionale și non-profit, din administrația publică și mass-media. Prin acest eveniment, AHK România a demonstrat încă o dată legătura între mediile economice, sociale și politice din România, punând astfel bazele pentru construirea de parteneriate puternice, sub motto-ul anului: „Consolidarea parteneriatelor –Transformați provocările în oportunități”.

Conducătorul AHK România a vorbit despre succesul în afaceri al membrilor organizației.

„Succesul AHK este succesul dumneavoastră – o echipă puternică și mulți parteneri(…)Relațiile bilaterale româno-germane au marcat anul trecut un nou record, prin atingerea pragului de 40 de miliarde de euro în ceea ce privește schimburile comerciale, iar dinamica investițională continuă.”, a spus președintele AHK România, Andreas Lier.

De asemenea, la invitația lui Roberto Musneci, Ambasadorul Ordinului Suveran de Malta în România, președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la recepția organizată la Clubul Diplomatic din București, în data de 14 iunie, prilejuită de sărbătorirea Zilei Naționale a Ordinului Suveran de Malta.

Pe lista invitaților s-au regăsit ambasadori și șefi de misiuni diplomatice acreditate în România, oficiali de rang înalt ai Guvernului României, parlamentari din diferite partide politice, personalități ale diferitelor confesiuni religioase, reprezentanți ai Casei Regale, ai sectorului ONG precum și ai comunității de afaceri românești și internaționale.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Seria interminabilă de înfrângeri ale fetelor de la Poli continuă

9 înfrângeri la rând în campionat! Echipa feminină a Politehnicii a ratat şansa titlului, care…

51 de minute ago

Amenajarea zonei în care au fost demolate cluburile ilegale, pe ultima sută de metri/Foto

Lucrările de amenajare a spațiului verde de pe malul Begăi, pe bulevardul Vasile Pârvan, au…

3 ore ago

La Timișoara va avea loc cea de a treia ediție a conferinței Women in Data Science

Miercuri, 15 mai, la Institutul de Cercetări Avansate de Mediu al Universității de Vest din…

4 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei la început de săptămână

Marți, 14 mai, între orele 9-16 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

4 ore ago

Jebelul, o comună în continuă dezvoltare prin proiecte europene şi nu numai/Foto

Prin banii europeni sau cei de la bugetul național, anul 2024 este cel mai mare…

4 ore ago

Liga 3. Ghiroda, campioana seriei a 7-a, Poli a pierdut din nou cu Bihorul

Liga a 3-a a ajuns la penultima etapă, una care a mai rezolvat din necunoscutele…

5 ore ago