Politica

Alfred Simonis, reacţie la Alin Nica: “Nu vă faceți griji, vom da noi hotărâre de guvern pentru a intra în linie dreaptă cu stadionul”

Preşedintele PDS Timiş, Alfred Simonis, a reacţionat imediat la afirmaţiile omologului său PNL-ist, Alin Nica, după ce acesta din urmă s-a plâns că ordonanţa austerităţii va bloca ridicarea noului stadion al Timişoarei. Simonis afirmă că stadionul se va face, iar o Hotărâre de Guvern în acest sens va fi emisă.

 Alfred Simonis nu pierde nicio ocazie pentru a-l combate pe omologul său din fruntea PNL Timiş, Alin Nica. Simonis afirmă că Nica s-a umplut de ridicol în momentul în care a vorbit despre noul stadion al Timişoarei

 “Alin Nica nu ratează nicio ocazie să se plângă, să arate cu degetul spre alții și să găsească vinovați pentru propria-i incompetență. Astăzi, a reușit performanța să se umple de ridicol vorbind despre viitorul stadion al Timișoarei și spune președintele Consiliului Judeţean Timiș că de doi ani are pregătite documentele pentru demolarea arenei, dar se lovește de piedici de la Guvern. Cu manta, în stilul caracteristic, îl atacă pe premierul Ciolacu, dar uită de cei foști trei prim-miniștri liberali, Orban, Câțu și Ciucă, care l-au pasat de fiecare dată, considerându-l irelevant. Nu vă faceți griji, domnule Nica, vom da noi hotărâre de guvern pentru a intra în linie dreaptă cu stadionul”, afirmă Simonis.

Ironic, liderul PSD îi promite lui Nica că îi va intermedia o întâlnire cu colegul său de partid de la Finanţe, Marcel Boloş, dacă acesta nu îi răspunde la telefon.

 “Mai apoi, Nica vorbește de pachetul de măsuri fiscale despre care spune că abundă de erori. Vinovat? Evident, Marcel Ciolacu în opinia neavizată și politicianistă a lui Nica. Dacă acest draft de măsuri conține într-adevăr greșeli, acestea pot fi lămurite foarte ușor, cu un simplu telefon către Ministerul de Finanțe, instituție condusă chiar de către un coleg de partid de-ai lui Alin Nica, și care a redactat acest document. Iar dacă proprii colegi nu-i răspund, îi promit că intermediez eu o întâlnire cu Marcel Boloș”, a încheiat Simonis.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM pentru ziua de 17 septembrie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 17.09.2024, unde se vor executa reparaţii…

40 de minute ago

Timișenii sunt așteptați, în acest weekend, la Kikinda, la Zilele Ludăii

Tradiționalul Festival al Dovleacului de la Kikinda, Serbia, îi așteaptă în vizită pe timișeni, din…

13 ore ago

Iluminatul public va fi extins la ieșirea din Timișoara, pe șoseaua spre Lugoj

Ieșirea rutieră din Timișoara spre Lugoj va fi mai bine iluminată. Primăria Timișoara a semnat…

14 ore ago

Drive Auto Tuning Show sau cum caii putere fac casă bună cu eleganța, stilul și frumusețea

Spre sfârșitul săptămânii, Piața Unirii va fi invadată de mașini ca în filme. Mii de…

16 ore ago

Casa Mal se deschide publicului pentru premiile Beta 2024

Denumită de arhitecții organizatori ai Bienalei de Arhitectură Vila Mal, clădirea rămasă în picioare pe…

17 ore ago

Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala…

18 ore ago