Opinii

Mereu fascinanta Românie. Pare imposibil, dar există ceva mai toxic şi decât AUR

Nu pot să bag mâna în foc că AUR este un produs scos de laboratoarele securisto-PSD-iste, cu toate că există probe în acest sens. Un produs extrem de toxic ieşit în cele din urmă de sub control, aşa cum probabil a scăpat şi coronavirusul dintr-un laborator din Wuhan. PSD a avut nevoia dintotdeauna să arate, în special Europei, că există ceva mai nociv decât el. Aşa a apărut PRM-ul lui Vadim Tudor la începutul anilor 90, lucrătură 100% securistoidă. Au mai fost încercări efemere cu Gigi Becali şi „DD în direct”, iar acum s-a ajuns la AUR. Un partid care însă rezistă şi a devenit un real pericol pentru formaţiunile mainstream. Monstrul evadat îl devorează pe Frankenstein.

Însă pentru prima dată, acest RĂU a născut, la rândul lui, un alt RĂU. Nu atât de extins, dar cu siguranţă unul mult mai otrăvitor şi mai malign. E RĂUL în plenitudinea sa. E metastaza. Şi mă refer aici la Diana Şoşoacă şi al ei partid, SOS sau ŞOŞ, că nimeni nu ştie. Să nu uităm că Şoşoacă a intrat în parlament pe lista AUR, partid pe care l-a considerat prea „cuminte” pentru imensa ei personalitate. Nu m-aş fi oprit la acest personaj atât de toxic, dar a ajuns ca în sondajele de opinie să fie în apropierea pragului electoral (între 4 şi 4,5 procente) cumulând mai multe opţiuni decât partidele a doi foşti premieri împreună, mă refer la REPER şi Forţa Dreptei. Mai mult, chiar în sondaje făcute pe Timişoara, partidul ei apare cu peste 4%, fiind devansat de doar patru formaţiuni. Da, în Timişoara, un astfel de specimen şi partidul ei coclit prin cine ştie ce tenebre are votanţi care îi poate propulsa în Consiliul Local şi/sau Consiliul Judeţean.

În plus, am auzit ultima mare nerozie spusă de Şoşoacă la nu ştiu ce şcoală de vară a foarmaţiunii ei. „Limba română este limba primordială, nu ne tragem din limba latină, latina se trage din limba română”, a reinventat Șoșoacă istoria. Culmea este că astfel de nerozii abisale chiar prind la mulţi români. La fel ca acelea că România ar fi buricul energetic al pământului, că suntem poporul primordial, cei mai deştepţi şi harnici de pe mapamond, că avem o istorie glorioasă etc. Şi astfel de bazaconii chiar fac rău, mult rău, creând acea stare că suntem perfecţi, dar am ajuns rău fiindcă străinii s-au coalizat împotriva noastră, invidioşi probabil pe perfecţiunea cu care am fost înzestraţi de Zamolxes şi mai cine ştie cine.

Cu astfel de credinţe nu ne vom însănătoşi niciodată ca neam. Fiindcă nu suntem deloc “sănătoşi”. Cea mai bună dovadă a faptului că încă suntem “bolnavi” este poate aceea a decăderii îngrozitoare a clasei politice (o emanaţie a poporului, totuşi) în ultimele trei decenii. Şi ce speranţe aveam la începutul anilor 90 că vor pleca rezidurile comuniste aflate atunci la putere şi vor veni noile generaţii. Generaţii care s-au dovedit doar reproduceri imbecile ale “foştilor”.

Revenind la Şoşoacă, să ne aminitim că este acelaşi personaj care vizitează constant Ambasada Rusiei, iar când a început invazia în Ucraina, a cerut ca şi România să pornească un război împotriva Kievului pentru a ocupa Bucovina. Nu mai discut de circul constant pe care-l face în parlament, mergând până la distrugerea de documente oficiale. Şi totuşi acest comportament total deviant, împotriva României şi în slujba intereselor unor ţări ostile nouă este validat chiar de premierul Marcel Ciolacu, care a primit-o la discuţii pe Şoşoacă, S-a întâmplat recent. Ce să vorbeşti cu un asemenea personaj, altfel decât să-l validezi că există? Şi da, AUR-ul, pe lângă acest fenomen patologic, chiar pare o chestie serioasă, tocmai de aceea având multe motive să creeze monstruozitatea. Singur, sau împreună cu creatorii săi securitoizi.

 

 

 

 

 

Share
Published by
Ino Ardelean
Tags: aursosoaca

Recent Posts

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

7 ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

9 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

12 ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

12 ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

13 ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

13 ore ago