Politica

Nicolae Robu bagă capul în poza stâlpilor de la Dumbrăviţa: Urmare a presiunii puse pe incompetent și de mine, astăzi s-a efectuat predarea!

Nicolae Robu rezolvă problemele Timişoarei şi fiind la pensie. Fostul primar spune că a soluţionat, alături de preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, problema stâlpilor de la Dumbrăviţa, punând presiune pe „incompetentul” Dominic Fritz.

Epopeea stâlpilor de la Dumbrăviţa s-a rezolva exact aşa cum anunţau reprezentanţii Primărioei Timişoara încă de la începutul scandalului. Mai exact, stâlpii au fost predaţi, aşa cum stipulează şi legea, constructorului, iar nu Consiliului Judeţean. De menţionat că, de peste un an, Alin Nica, motiva tergiversarea construcţiei drumului spre descărcarea pe autostradă de la Giarmata de faptul că Primăria Timişoara nu predă stâlpii din Dumbrăviţa Consiliului Judeţean, un lucru ilegal

După ce s-a făcut predarea stîlpilor constructorului, în poza acestei afaceri şi-a băgat capul şi fostul primar Nicoale Robu, arogându-şi mai multe merite. Totodată, Robu nu uită să-i ridice câteva osanale lui Nica.

“DECI, S-A PUTUT! Acum ceva vreme, arătam că un drum extrem de important, este ținut îngust de Primăria Timișoara. Era vorba de drumul de legătură cu autostrada A1, tronsonul “Dumbrăvița”. Spre lauda sa, Consiliul Județean Timiș a depășit toate dificultățile apărute în implementarea acestui proiect și a făcut ca tronsonul Nordul Dumbrăviței – A1 să ajungă aproape gata și să fie pregătită abordarea tronsonului “Dumbrăvița”. Din păcate, abordarea efectivă a acestui tronson nu a putut avea loc până la ora actuală, din cauză că Primarul total pe dinafară al Timișoarei n-a catadicsit până acum să predea stâlpii rețelei de troleibuz. Ei bine, urmare a presiunii puse pe incompetent și de Președintele Consiliului Județean, Alin Nica și de mine și de pagina Like Timișoara, etc, astăzi s-a efectuat predarea! VIC-TO-RI-E!”,  a postat Robu pe pagina sa de Facebook, în stilul său inconfundabil.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Grup organizat în furt de motorină! Și-au însuțit zeci de tone de combustibil

Luni de zile au furat cu nesimțire de la locul unde lucrau. Acum vor da…

4 ore ago

Demarează etapa a doua a probelor la rece pe rețeaua Colterm

Compania de termoficare Colterm continuă pregătirile pentru sezonul de încălzire 2024-2025 și demarează etapa a…

8 ore ago

Traficul rutier va fi restricţionat vineri pe un tronson al străzii Glad

Societatea Drumuri Municipale (SDM) anunţă că, în vederea finalizării lucrărilor pe strada Glad, pe tronsonul…

8 ore ago

Timișoara devine platou de filmare pentru un serial. Mai multe străzi din oraș se închid

Filmarea unui miniserial la Timișoara va face ceva deranj în traficul din oraș. Mai multe…

8 ore ago

Programul de acțiuni al TM 2023 s-a încheiat, la Budapesta, cu un triplu eveniment marca Pro Musica

Asociația care s-a ocupat de buna desfășurare a Timișoara Capitală Europeană a Culturii a încheiat,…

8 ore ago

Noaptea Campusului Deschis vine cu un „Catalizator” deosebit

Cea mai așteptată noapte la UPT. Noaptea Campusului Deschis va avea loc în data de…

10 ore ago