Sport

Rezultate excelente pentru sportivii din Ghiroda, la competiţii importante

Sfârșitul săptămânii a fost unul remarcabil pentru sportivii clubului CSC Ghiroda și Giarmata Vii de la secțiile de kempo și dans sportiv.

Jasmina Ciocoiu se întoarce din Turcia, de la Campionatul European de Kempo desfășurat între 7-14 octombrie, cu trei titluri de vicecampioană europeană! Sportivas-a clasat la toate cele trei probe la care a participat pe a doua treaptă a podiumului european. Jasmina a luptat la proba Submission, categoria 65 kg – seniori, iar la probele de Semi-Kempo și Full-Kempo, la categoria 60 kg – seniori.

„A fost greu, dar greu nu înseamnă imposibil. Sunt foarte onorată că am putut participa la o competiție așa de importantă pentru cariera mea! Mă întorc acasă cu trei titluri de vicecampioană! Mulțumesc în primul rând Clubului Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii, echipei mele, și nu în ultimul rând antrenorilor și părinților mei!”, Jasmina Ciocoiu.

În 14-15 octombrie a avut loc Cupa României la Dans Sportiv, în cadrul Ghiroda Dance Festival, la Complex Senator. Cupa la categoria Adulți Latino, a rămas acasă prin perechea noastră de dansatori, Alexandru Miculescu și Andra Păcurar, care s-a clasat pe locul 1. Cupa României la Dans Sportiv este unul dintre cele mai importante evenimente anuale și toamna aceasta clubul timişean l-a organizat alături de Federația Română de Dans Sportiv. Au fost peste 400 de sportivi din toată țara, dar şi campionii mondiali din 2022 de la categoria de tineret standard, Șerban Clit și Aurora Gioncada. Arbitrii cu pedigree au fost şi ei prezenţi, Mihai Petre, Marton Somodi, Horia Preda sau Diana Miron.

„Au fost două zile foarte reușite la Cupa României. Atmosfera a fost foarte plăcută și feedback-ul colegilor mei a fost unul extrem de pozitiv. Suntem foarte fericiți de faptul că am putut să organizăm un eveniment atât de frumos și, în același timp, să obținem victoria acasă. Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea și în susținerea competiției. Acest nivel de organizare nu ar fi fost posibil fără ajutorul autorităților, clubului CSC Ghiroda și Giarmata Vii, voluntarilor și participanților care au venit să concureze. Sperăm ca Ghiroda Dance Festival să rămână un eveniment anual, în care să avem ocazia de a oferi un spectacol comunității din Ghiroda”, ne-a declarat Alexandru Miculescu. Proiectul este co-finanțat de Consiliul Județean Timiș.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

55 de minute ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

60 de minute ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

O oră ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

O oră ago

Tech Talks by UPT – „AI for Humanity” a ajuns la final. Un eveniment de excepţie cu un succes răsunător

Unul din cele mai aşteptate şi memorabile evenimente organizate sub tutela UPT a ajuns la…

2 ore ago