Sport

Seria bună s-a încheiat. Dumbrăviţa pierde la limită partida de la Cisnădie contra Şelimbărului

CSC Dumbrăviţa se întoarce învinsă de la Cisnădie, din duelul cu a doua clasată, CSC Șelimbăr. Sibienii s-au impus cu 1-0, rezultat stabilit încă din primele minute ale meciului.

Practic, gazdele au înscris la prima fază fixă de care au beneficiat, un corner executat de Monea pentru lovitura de cap a stoperului Radu Crișan: 1-0. Echipa bănăţeană nu a acuzat însă șocul încasării golului și a ieșit la atac. De altfel, Dumbrăvița a controlat ostilitățile în ceea ce privește posesia pe aproape toată durata întâlnirii, dar nu a avut inspirație în fața porții. În minutul 18, Paulevici a șutat de la 30 de metri, dar Roșca a reușit să rețină. Apoi, în minutul 29, la o lovitură de colț, Zurbagiu a trimis cu capul puțin alături. Iar în minutul 33, Toroc a trimis puțin peste poartă, de la marginea careului. În acest timp, gazdele au încercat să lovească pe contraatac, iar în minutul 28, Rodrigo Hernando a nimerit transversala, cu un șut de la 18 metri.

Și în partea secundă, bara a fost luată la țintă de jucătorii ambelor echipe. Gazdele au lovit din nou transversala în minutul 57, la lovitura liberă executată de Panos. Cinci minute mai târziu, și Paulevici a tras în bară, dintr-o poziție foarte bună. Același Paulevici a mai avut o ocazie importantă în minutul 69, când a rămas din nou într-o situație ideală, dar a trimis puțin pe lângă. Iar în minutul 72, Toroc a încercat un șut de la distanță, respins de portarul Roșca.

CSC Dumbrăvița încheie în cele din urmă învinsă confruntarea de la Cisnădie, bifând abia al treilea eșec stagional. A fost, totodată, tot al treilea meci din actuala stagiune fără gol marcat.

Urmează o nouă întâlnire dificilă, etapa viitoare, cu CSA Steaua București. Partida va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 11.00, pe stadionul „Ștefan Dobay”.

CSC Șelimbăr (antrenor Claudiu Niculescu): Roșca – Palmeș (cpt.), Lumbu, Crișan, Mitrea – Panos, Moussinga – Schieb (67, I. Năstăsie), Monea (87, Alexe), R. Hernando – Rotund

CSC Dumbrăvița (antrenor Cosmin Stan): Trifon – Amariei, Gîsă, Zurbagiu (cpt.), Gladun – Sofran (85, Tismonar), Salhi, Tănase (75, Ghinescu) – A. Toroc (75, Cibi), Paulevici (75, Plokhotnyuk), Nortey (75, Martinov)

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

25 de minute ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

35 de minute ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

7 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

7 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

8 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

10 ore ago