Politica

„ŞOŞocarii” vor sediu gratuit în Timişoara. Cererea depusă la primărie a fost semnată de celebra „revoluţionară” Mirela Toc

Partidul ultraextremist şi pro-putinist SOS România vrea să primească pentru filiala locală un sediu gratuit de la Primăria Timişoara. Cererea în acest sens a fost depusă de o fostă angajată a municipalităţii, Mirela Toc, care a fost demisă din primărie.

Recent constituită, filiala Timişoara a SOS România, formaţiunea extremistă condusă la nivel naţional de circara Diana Şoşoacă a făcut o cerere oficială pentru a primi un sediu în Timişoara. Solicitarea a fost semnată de o „revoluţionară” locală, Mirela Toc. Fostă angajată a Primăriei Timişoara, aceasta a fost dată afară din instituţie, în luna iulie, după ce Comisia de Disciplină a emis raportul final în care se constata că “pe parcursul procesului de sancționare, funcționarul a primit măsuri disciplinare din ce în ce mai severe, însă nu a manifestat nicio intenție de a-și schimba comportamentul”. Apărată de sindicatul lui Tiberiu Negrei, Toc a dat în judecată Primăria Timişoara pierzând până acum două cauze.

Acum se pare că şi-a descoperit valenţe politice, alături de Diana Şoşoacă, iubitoarea de deplasări la Ambasda Rusiei. Nu este prima dată când Toc se implşică în politică. A încercat să intre în USR, dar a fost respinsă. A fost acceptată totuşi în PLUS, dar în momenbtul fuziunii, cei din USR le-au cerut celor din PLUS să nu vină cu membri respinşi de USR-işti.

Potrivit legislaţiei, doar partidele parlamentare au dreptul la sedii din partea primăriilor, dar nu este o obligaţie. De exemplu, AUR a făcut o astfel de solicitare, aprobată de primarul Dominic Fritz, dar respinsă în Consiliul Local. A fost de altfel singurul proiect al primarului respins de consilieri. Ca atare, e uşor de anticipat ceea ce se va întâmpla cu solicitarea Mirelei Toc şi a SOS Şoşoacă.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Atenție la cumpărarea de fructe și legume. Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări/FOTO

Protecția Consumatorilor atenționează cumpărătorii să aibă grijă la achiziția de legume și fructe. În urma…

40 de minute ago

PSD Timiș spune că a găsit soluția deblocării hotărârii Consiliului Județean, de alocare a banilor pentru echilibrarea bugetelor locale

La scurt timp după ce președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a convocat presa, joi…

54 de minute ago

Ad Libitum va face spectacol sâmbătă în Sala Capitol din Timişoara

Într-un concert devenit tradiție, Ad Libitum Voices aduce de anul acesta primăvara și la Timișoara,…

3 ore ago

Puținul cu care ne mulțumim

Prima oară când am auzit de AUR se întâmpla în campania electorală din 2020. Atunci,…

3 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 9 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 09.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

4 ore ago

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

19 ore ago