Politica

USR Timiş atacă: “PNL, scutul mafiei care a pus mâna, ilegal, pe patrimoniul Timișoarei”

USR se declară consternat de asocierea PNL cu Miki Boxerul, frații Ciută și ceilalți “oamenii de afaceri dubioși” care au acaparat, ilegal, 55 000 de metri pătrați de pe malurile Begăi, se arată într-un comunicat al partidului. USR-iştii afirmă că cei care au organizat o conferinţă de presă împotriva administraţiei Fritz au avut legături cu Nicolae Robu.

Prin intermediul uniui comunicat de presă, cei din USR Timiş arată că viceprimarul PNL Cosmin Tabără, responsabil vreme de doi ani de patrimoniul Timișoarei, și consilierul local PNL Simion Moșiu au legitimat, cu prezența lor, amenințările cu instanța proferate,  într-o conferință de presă, de Miki Boxeru și frații Ciută. La aceeași conferință de presă au participat, tot ca susținători, și reprezentanți AUR și ai partidului SOS condus de Diana Șoșoacă.

“Vrem să reamintim că cei care au dat declarații, Miki „Boxeru” (Terasa Boss) și frații Ciută (No Name), au avut fiecare punți către administrația Robu. Miki Boxeru a recunoscut  că Robu și-a ținut cheful înainte de a ieși primar în 2012 la el la terasă. Nu ar fi unicul caz în care acesta ar fi sprijinit financiar politicieni. În 2013, Miki Boxeru a donat o sumă de 100.000 euro către deputatul „mitralieră”, Cătălin Rădulescu (fost PSD). În ceea ce privește frații Ciută, aceștia au avut o relație puternică de amiciție cu administrația PNL Robu, fiind prieteni buni cu interlopul Ionuț Nasleu, fost consilier al primarului și fost șef la Piețe”, se arată în comunicat.

Comportamentul liderilor PNL Timișoara Cosmin Tabără și Simion Moșiu este de neînțeles, în afară de cazul în care aceștia sunt sponsorii PNL pentru campania electorală de anul viitor, afirmă USR-iştii.

„Timișorenii știu însă că toată această mafie a fost protejată politic, știu că administrațiile precedente s-au făcut că nu văd că bucăți întregi din oraș sunt acaparate de interese ilegitime. USR și-a luat un angajament de a lupta împotriva acestor rețele de influență care au căpușat patrimoniul Timișoarei. primăria condusă de primarul USR Dominic Fritz a demarat o operațiune de recuperare de clădiri și terenuri proprietate publică și a le reda timișorenilor și vom merge până la capăt˝, a declarat Paula Romocean, președinta USR Timișoara și liderul consilierilor locali USR.

 

 

Share
Published by
Alex Nestor
Tags: mafiepnlusr

Recent Posts

Pe Centura Sud lucrurile merg strună. Termenul de finalizare a lucrărilor ar putea fi devansat

Muncitorii celor de la UMB se mișcă, pe șantierul Centurii Sud, ca furnicile, iar aceasta…

2 ore ago

CSU Poli a ratat finala mare la o tuşă, dar a obţinut bronzul la floretă pe echipe

Medalie de bronz pentru floretistele de la Poli. CS Rapid Bucureşti a câştigat titlul naţional…

2 ore ago

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

6 ore ago

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

7 ore ago

Timişoara întâlneşte Rapidul la rugby

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timişoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid…

7 ore ago