Economic

CCIA Timiș organizează o deplasare la Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie 2023, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită firmele timișene la o misiune economică de vizitare a Belgrade Wine Salon, pentru a descoperi arta și savoarea vinului de la cei mai buni producători de vin din lume, în decorul elegant al Hyatt Regency Hotel Belgrad.

În cele două zile, între orele 12.00 – 20.00, în Crystall Ballroom și Grand Foyer, vinificatori de top din 120 de crame oferă spre degustare 650 de vinuri din 20 de țări diferite. Iubitorii de vinuri și nu numai au șansa de a participa în prima zi, opțional, la două evenimente exclusiviste. Primul este Wine Masters – un eveniment care reunește unele dintre cele mai importante crame din lume, cu peste 250 de vinuri de top cotate de la 90 la 100 de puncte, de la Bordeaux, Burgundia și Brunello di Montalcino până la șampanie, Napa Valley și Barolo.

Cel de-al doilea eveniment este Olive Oil Masters – o incursiune în istoria gastronomică a Mării Mediterane și a Levantului unde unde vor fi prezenți 25 de maeștri de top ai uleiului de măsline, de renume și premiați în întreaga lume.

Cele două evenimente au loc în paralel, în Crystall Ballroom, între orele 14.00 – 21.00. Taxa de intrare este 12.000 dinari /pers.

Serviciile asigurate includ transport cu microbuz omologat curse externe, cazare o noapte cu mic dejun la hotel de patru stele (loc în cameră dublă), transferuri interne cu microbuz de la hotel la Hyatt Regency și retur. Taxa nu include: biletul de intrare în expoziție – 4000 dinari/pers./zi care se achită individual la intrarea în expoziție.

Termen de confirmare este 27 noiembrie 2023. Informații despre Belgrade Wine Salon sunt disponibile pe site-ul: https://bsv.rs/ .

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Ad Libitum va face spectacol sâmbătă în Sala Capitol din Timişoara

Într-un concert devenit tradiție, Ad Libitum Voices aduce de anul acesta primăvara și la Timișoara,…

21 de minute ago

Puținul cu care ne mulțumim

Prima oară când am auzit de AUR se întâmpla în campania electorală din 2020. Atunci,…

44 de minute ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 9 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 09.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

2 ore ago

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

17 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

17 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

17 ore ago