Politica

PNL Timiș cere lămurirea ”paternității” luptei pentru recuperarea patrimoniului Timișoarei, anunțată de primarul Fritz

Partidul Național Liberal, filiala Timiș, îl acuză pe actualul primar al Timișoarei, Dominic Fritz, că își arogă, din nou, meritele fostei administrații, acum legat de lupta pentru recuperarea a diferite proprietăți ale orașului de la ceea ce edilul-șef numește mafiile imobiliare.

Într-un comunicat de presă, PNL Timiș cere ca Fritz să dea dovadă de transparență, așa cum arată ” principiile pe care și-a construit imaginea și campania electorală”.

PNL Timiș solicită primarului Dominic Fritz să arate că respectă unul dintre principiile pe care și-a construit imaginea și campania electorală, acela al transparenței, și să prezinte public, în cronologia lor, procesele pentru recuperarea patrimoniului, cu indicarea datei inițierii lor și a sentințelor conexe, cu datele pronunțării lor, atât din perioada administrației liberale Robu, cât și din cea a administrației Fritz”, conform celor de la PNL.

Solicitarea liberalilor vine după anunțarea unui nou caz în care, spun liberalii, administrația Fritz nu a avut niciun merit, anume procesul pentru Ștrandul ZHH/fostul Termal.

La fel cum își arogă merite pentru proiectele administrației liberale, artificiile de imagine se aplică încă o dată în ceea ce privește dobândirea patrimoniului orașului. Este momentul ca timișorenii și întreaga țară să afle adevărul! Administrația Robu a dus, de fapt, luptele și pentru C.D. Loga 52 și pentru Ștrandul Termal, ca și pentru absolut toate celelalte elemente de patrimoniu, obținând sentințele favorabile interesului public, numai că acestea au fost contestate de părțile adverse la Înalta Curte de Casație și Justiție, astfel ele neputând fi puse în practică. Decizia finală a venit abia acum, cu Fritz primar, dar meritul său este, ca de obicei… zero. În fapt, toate elementele de patrimoniu recuperate și cu care se laudă Fritz au la bază luptele duse de administrația liberală și timișorenii trebuie să știe asta!”, conform PNL Timiș.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Românii îşi doresc un preşedinte independent politic. Sondaj INSCOP

Potrivit sondajului de opinie realizat de INSCOP Research la comanda News.ro în iunie 2024, peste…

13 minute ago

Urmează cea de-a treia campanie de preluare gratuită a deșeurilor periculoase din menajer organizată de RETIM împreună cu ADID Timiș

Deșeurile periculoase din menajer sunt extrem de nocive pentru mediul înconjurător și sănătatea umană! Acestea…

O oră ago

Se caută furnizori pentru echipamente IT în valoare de 33 de milioane de lei. Vor fi folosite la dotarea școlilor din Timișoara

Licitația de 33 de milioane de lei pentru achiziția de echipamente IT și digitale pentru…

2 ore ago

Moş Teacă şi gonacul lui Hayssam pleacă la război. Nicu şi Marcel, doi oameni de onoare

Construcţia hermafrodită PSD-PNL cu care ne-a blagoslovit Klaus Iohannis pe motiv de stabilitate, crapă din…

3 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 3 iulie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 03.07.2024, unde se vor executa reparaţii…

5 ore ago

Visul frumos s-a terminat! România se întoarce acasă, dar măcar am câştigat o echipă

Naţionala României a părăsit Campionatul European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, după…

14 ore ago