Sport

Lucruri pe care trebuie să le știi neapărat înainte de-a juca biletul zilei la pariuri

Cine joacă biletul zilei la pariuri știe că nu este ușor să ai mai multe verzi decât roșii pe termen lung, pentru că, prin esență, sportul este imprevizibil. Nu este ușor, dar nici imposibil. Jucătorii pricepuți reușesc această performanță. Cum? Cu răbdare, multă muncă, știință și perseverență. Nici măcar tipsterii nu îți pot prezenta biletul zilei pariu sigur, însă îți oferă soluții cu probabilitate mare de succes și sfaturi cum să faci pentru a duce distracția la cel mai înalt nivel.

Dacă ar fi să alcătuim un mic ghid din recomandările pariorilor cu experiență, iată ce ar trebui să știi neapărat înainte de a plasa biletul zilei:

Pariurile online sunt cele mai indicate

Atunci când pariezi, te interesează să ai un plus cât mai însemnat în cont, după fiecare bilet verde. În acest sens, nu este prea plăcut să plătești o taxă de 5% din miza fiecărui pariu. Scapi de respectiva taxă dacă joci online. Un alt avantaj al pariurilor plasate pe internet este că ai acces instant la ofertele tuturor agențiilor licențiate.

Dacă vrei să mizezi pe total goluri, alegi operatorul care oferă cele mai multe opțiuni pentru această piață. Ajungi unde vrei fără să ieși din casă. Sau poate că ești plecat într-un loc în care nu există agenții stradale. Online, poți paria direct de pe telefonul mobil.

Cotele diferă de la un operator la altul

Este important să ai în față ofertele mai multor agenții, mai ales că operatorii afișează cote diferite pentru aceeași selecție. Ce sens are să mizezi pe victoria unei echipe la cota 1.60, când poți plasa același pariu în altă parte, pe cotă 1.75? Un bilet al zilei cu trei pronosticuri având cota 1.60 fiecare are o cotă finală de 4,10. Din trei selecții cu cota 1.75 fiecare rezultă o cotă finală de 5,36. Diferența este mare, dacă ne gândim la sute de bilete puse pe termen lung.

Este obligatoriu să analizezi meciurile

Tipsterii „visează” competiția pentru care oferă pronosticuri. Cu toate acestea, înainte de a posta o sugestie de pariu, analizează cu mare atenție meci. Același lucru este bine să îl faci și tu cu fiecare partidă pe care intenționezi să o incluzi pe bilet. Dacă riști bani doar pe ce crezi că o să se întâmple, fără să te interesezi despre absenți, echipe probabile, formă, motivație etc., atunci ai șanse mici să îți atingi obiectivul.

E bine să nu pui multe selecții pe bilet

Un bilet al zilei pus cu cap are foarte puține selecții. Trei este numărul de pronosticuri cel mai indicat, pentru obținerea unei cote finale între 2.00 și 4.00. Cota fiecărei selecții trebuie să nu fie nici foarte mică, dar nici exagerat de mare. Menține-te într-o marjă realistă și optează pentru pașii mărunți, în detrimentul unei vânători de comori. Biletele cu zeci de selecții nu sunt caracteristice pariorilor serioși. Ele se bazează exclusiv pe noroc, oricât de bine argumentate ar fi selecțiile.

Unele agenții îți oferă avantaje importante

Agențiile de pariuri online de top prezintă mai multe avantaje, de la cotele bune, la ofertele sportive foarte bogate și la ofertele promoționale prin care primești fonduri suplimentare, pariuri gratuite sau pariuri fără risc. Mai mult, beneficiezi de funcții precum Cash Out, prin care poți închide biletul zilei dacă mai stai într-un singur meci. Unii operatori consideră că selecția este câștigătoare dacă echipa pe care ai mizat are un avantaj de două goluri, indiferent de scorul final. De asemenea, unele case de pariuri consideră biletul verde chiar dacă unul dintre pronosticuri nu iese. Important este să știi tot timpul tot ce există pe piață, astfel încât să concretizezi aceste avantaje.(Advertorial)

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

CJ Timiș lansează pregătirea dosarului pentru obținerea titlului de Regiune gastronomică europeană pentru Banat

Consiliul Județean Timiș dorește obținerea titlului de ”Regiune gastronomică europeană” în anul 2028. Instituția a…

2 minute ago

Lupta electorală se ascute. PSD acuză USR și Alianța Dreapta Unită că susțin penalii în funcții publice

Lansarea candidatului la funcția de primar al comunei Satchinez a oferit posibilitatea celor de la…

14 minute ago

Atenție la cumpărarea de fructe și legume. Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări/FOTO

Protecția Consumatorilor atenționează cumpărătorii să aibă grijă la achiziția de legume și fructe. În urma…

2 ore ago

PSD Timiș spune că a găsit soluția deblocării hotărârii Consiliului Județean, de alocare a banilor pentru echilibrarea bugetelor locale

La scurt timp după ce președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a convocat presa, joi…

3 ore ago

Ad Libitum va face spectacol sâmbătă în Sala Capitol din Timişoara

Într-un concert devenit tradiție, Ad Libitum Voices aduce de anul acesta primăvara și la Timișoara,…

4 ore ago