Arhiva pentru eticheta: pariuri

Manchester City

Manchester City, favorită să câștige un nou titlu în Premier League

Manchester City, favorită să câștige un nou titlu în Premier League

Startul în noul sezon din Premier League se va da pe 13 august, iar Manchester City este mare favorită să își apere trofeul câștigat anul trecut. A fost o pauză competițională destul de liniștită în Premier League, în care nu s-au produs mari schimbări la nivelul loturilor sau pe băncile tehnice. Ediția cu numărul 30

PSD, favorit la europarlamentare în viziunea caselor de pariuri

Schimbare de 180 de grade la casele de pariuri. PSD devine marele favorit al alegerilor europarlamentare

Cu mai puţin de săptămână înaintea alegerilor europarlamentare, PSD a devenit principalul favorit la câştigarea acestora la casele de pariuri. În urmă cu o săptămână situaţia stătea exact invers, PNL fiind cotat cu prima şansă. Portalul de pariuri Unibet a schimbat total cotele favoriţilor la alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai. PSD a devenit astfel

Lansarea candidaților PNL la europarlamentare

Casele de pariuri văd PNL mare favorit la câştigarea alegerilor europarlamentare!

Având o cotă de doar 1,65, PNL este văzut de către portalul de pariuri Unibet, drept marele favorit pentru câştigarea alegerilor parlamentare din 26 mai. Cotele caselor de pariuri reprezintă probabil cele mai bune sondaje, fiindcă investesc proprii bani în acestea. Dacă mizaţi un leu pe victoria PNL la alegerile europarlamentare, câştigul net este de

Alo, primaria, cine se pregateste sa fie capitala culturala, Timisoara sau Oradea?

Tocmai ce-am aflat că în Oradea se poate. Ce se poate în Oradea liberalului Ilie Bolojan și nu se poate în Timișoara penelistului Nicolae Robu? Păi se poate ca în Oradea municipalitatea să interzică în zona centrală magazinele second-hand, agențiile de pariuri, saloanele de jocuri de noroc, casele de amanet, spălătoriile și service-urile auto.

Daniel Stanciu: Stiam despre situatia lui Sascha Kirschstein

Oficialii lui Poli Timişoara susţin că ştiau despre o posibilă implicare a portarului Sascha Kirschstein în mafia pariurilor sportive din Germania. Aceştia mai spun că neamţul din poarta echipei timişorene nu a fost condamnat și, în plus, i-a informat despre aceste probleme înainte să semneze contractul cu Poli.

Kirschstein, suspect de implicare in mafia pariurilor sportive din Germania

Gafa monumentală din jocul cu Dinamo Bucureşti a portarului lui Poli Sascha Kirschstein a ridicat mari semne de îîn rândul fanilor poliştii. Unii au ajuns chiar şi la concluzia că neamţul ar fi gafat „intenţionat”, bănuindu-l pe acesta că ar fi implicat în mafia pariurilor sportive!

acs poli

Meci de care depinde soarta lui ACS Poli, scos de la casele de pariuri

Șansele lui ACS Poli de menținere în prima ligă depind de o victorie obligatorie pe teren propriu cu Concordia Chiajna, coroborată și de rezultatele din alte două meciuri. Poli are nevoie ca Viitorul Constanța să nu câștige în partida pe care o susține pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra-Neamț sau ca meciul dintre Gaz Metan Mediaș și FC Brașov să nu se termine la egalitate.

Jean Cojocari a facut un „ciubuc” de 10.000 de lei!

Ioan Cojocari a dat lovitura la pariuri sportive. El a reuşit să prindă 11 rezultate din 11 meciuri băgate pe bilet şi a câştigat aproape 10.000 lei, la sfârşitul săptămânii trecute. Un împătimit al pariurilor sportive, secretarul PMT a jucat aceeaşi variantă pe mai multe bilete de pariu, pentru a nu plăti impozit în caz de câştig.

ACS Poli, cotata cu a doua sansa la casele de pariuri

Cum era într-un fel normal, casele de pariuri merg pe o victorie a lui Dinamo în meciul cu ACS Poli Timișoara, prima partidă din noul sezon de Liga 1. Totuși, diferența dintre cotațiile celor două echipe nu este foarte mare. În cazul în care Poli va câștiga, cei care au mizat pe acest lucru vor câștiga, în medie, de 3,3 ori mai mult decât suma mizată. În acest timp, o victorie a „câinilor” este cotată, în medie, cu 2,20.

Top