Sub pretextul „salvării sportului timişorean”, filiala AUR Timiş a organizat un miting de protest în faţa Primăriei Timişoara. În fapt, AUR-iştii s-au lipit de nemulţumirea fostului culturist Florin Teodorescu, obligat să evacueze spaţiul pe care-l deţine la sala Olimpia, fără contract de mai bine de cinci ani.
Câteva zeci de AUR-işti s-au adunat, astăzi, în faţa Primăriei Timişoara, după ce i-a lovit brusc grija pentru sportul timişorean. Ei şi-au anunţat încă din ziua precedentă susţinerea pentru „sportivii timișoreni care sunt supuși abuzului administrației locale timișorene: distrugerea bazei de canotaj, evacuarea sportivilor din Sala Olimpia, demolarea tuturor bazelor sportive!”. În fapt, cererea pentru aprobarea mitingului a fost depusă la primărie chiar de cei din AUR. E adevărat, însă, iniţiativa îi aparţine fostului culturist Florin Teodorescu, cel care deţine o sală de fitness în interiorul Sălii Olimpia, pe care trebuie să o evacueze, potrivit unei sentinţe judecătoreşti. De altfel, firma lui Teodorescu nu mai are contract de cinci acolo, lucru recunoscut chiar de el.
„Inclusiv cealaltă administraţie m-a dat în judecată. Eu nu plătesc chirie de patru ani”, a admis Teodorescu, adăugând că nu are contract de „aproximativ patru ani”. Sunt însă mai bine de cinci ani de fapt, din 1 septembrie 20123
În mijlocul protestatarilor a coborât şi viceprimarul Ruben Laţcău, care a vorbit cu Florin Teodorescu.
„Sunt două probleme. În primul rând, Sala Olimpia nu are aviz ISU. Cât timp este ocupat holul şi nu se poate circula, sala nu va putea fi avizată ISU şi nu se vor putea desfăşura competiţii internaţionale. Sala de fitness funcţionează într-un hol. A doua problemă este că nu e contract acolo de cinci ani. Noi nu putem să prelungim contractul”, a spus Laţcău.
Conversaţia dintre cei doi au fost perturbată de cei din AUR, care au făcut scandal, astfel că Laţcău a continuat discuţia cu reprezentanţi ai sportivilor în într-o sală din primărie.
„Încercăm să găsim o soluţie pentru Teodorescu, dar în niciun caz în Sala Olimpia”, a declarat Lațcău pentru deBanat.
A doua bază sportivă despre care s-a discutat a fost cea a canotorilor de la Club Sportiv Banatul Timişoara. În spatele acestui club se ascundeau însă interesele imobiliare ale familie lui Zaher Iskandarani, infractor urmărit internaţional. Şi aici, reprezentanţii primăriei încearcă să găsească o soluţie, fiind în discuţie clădirea rămasă în picioare pe malul Begăi, după demolările ca au avut loc anul trecut.
O statuetă care se poate mișca, fără a fi angrenată de mecanisme – intitulată DEȘTEPTAREA…
Alături de portalul inaugurat luni în Parcul Alpinet, Primăria Timișoara a pus la punct un…
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 21 decembrie, începând cu ora 16:00, la Bar Leone, Timișoara.…
După victoria cu Steaua, din campionat, baschetbaliștii viola au rămas la București, pentru meciul de…
În orașul Jimbolia, s-au desfășurat în ultimii ani lucrări de extindere a rețelelor de apă…
Un bărbat în vârstă de 51 de ani a condus un autoturism pe DN 68…