Politica

AUR Timiş pe un butoi de pulbere. Ovidiu Szime, şeful organizaţiei Timişoara, a demisionat din partid

Coordonatorul AUR Timişoara, Ovidiu Szime, şi-a anunţat demisia din funcţie, dar şi din calitatea de „suporter”, aşa cum probabil se numesc la AUR membrii de partid. Demisia lui vine la câteva zile după un demers similar al purtătorului de cuvânt al organizaţiei judeţene, Cornel Iureş.

Ceva e putred în Danemarca! Unul dintre cei mai vechi membri AUR din Timiş, Ovidiu Szime,  coordonator al organizaţiei Timişoara, şi-a anunţat demisia din partid. El a făcut acest lucru pe un grup de WhatsApp al membrilor AUR din Timişoara, fără să detalieze motivele gestului său. Demersul lui Szime survine la puţin timp după demisia din partid a purtătorului de cuvând al AUR Timiş, Cornel Iureş. Ce-i drept, acesta din urnă, fost poliţist, intrase în AUR doar cu zece zile înainde de demisie, primind pe loc şi poziţia de purtător de cuvânt. Aceste demisii vin într-un an mega-electoral, cu doar patru luni înainte de primele alegeri, semnal clar că filiala AUR Timiş stă pe un butoiu de pulbere.

„Stimaţi colegi, astăzi am hotărât să-mi dau demisia din poziţia de Preşedinte AUR Timişoara şi totodată din calitatea de suporter. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru prietenia voastră. Voi rămâne doar cu momentele frumoase petrecute alături de voi şi bucuria că am cunoscut oameni minunaţi. Această decizie arată încă o dată că am intrat în politică pentru a pune umărul şi priceperea într-un proiect în care am crezut. Sper că am lăsat ceva în urmă şi poate o mică cărămidă în această construcţie. Vă doresc succes şi respect pentru munca fiecărua dintre voi”, este mesajul prin care Szime şi-a anunţat demisia din funcţie, dar şi din calitatea de „suporter”. (Probabil aşa se numesc la AUR membrii de partid.)

P.S.Ovidiu Szime şi-a confirmat demisia şi pe pagina sa de Facebook, cu următorul mesaj: “Dragi prieteni, am decis să-mi dau demisia din poziția de președinte AUR Timișoara și să părăsesc partidul AUR, deoarece principiile de bază și statutul acestuia nu sunt respectate. Democrația și libertatea de exprimare în interiorul unui partid, trebuie să primeze.”

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

44 de minute ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

50 de minute ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

O oră ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

2 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

3 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

5 ore ago