Politica

Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la PSD.

Starea de fapt arată ce a ajuns, până la urmă, filiala PNL, cu oameni schimbați cu persoane parașutate de la București, doar pentru a iesi bine pentru conducerea națională a partidului. Liberal convins, pacifist “politic”, Tabără nu a fost pe placul cuiva, deși nu s-a afișat cu Alin Nica la întâlnirile de susținere. Acum a fost dat jos de pe funcția câștigată în urma unor alegeri nu neapărat liniștite (n.r.episodul Raul Ambruș) pentru conducerea PNL Timișoara. Probabil, el nici nu se aștepta la o asemene decizie, fiind plecat cu treabă administrativă în Japonia.

El pune punctul pe i și spune clar despre caracterul lui Nicolae Robu, care e dispus la orice manevre, doar pentru a se răzbuna și a redeveni din nou primar.

Am aflat, din Japonia, unde reprezint Timișoara, că, la solicitarea fostului primar Robu, am fost demis din funcția de lider al Filialei PNL Timișoara, de către conducerea centrală a PNL. Răzbunarea sa, în stilul lui „liberal” față de cine nu îl lingușește, e tipică pentru modul său de a-i îndepărta pe toți cei care nu îi sunt slugi. Rămâne un candidat „stângaci” sau de stânga, susținut de PSD si PNL, dar spun un lucru: lupul își schimbă părul, dar năravul ba!”, apune Tabără.

El analizează modul de lucru al lui Robu, caracterizat ca diind un ahtiat după putere.

În general, un candidat unește, adună lângă el oamenii, în special pe cei din partid, Robu face exact invers: dezbină tot ceea ce prinde, iar ultimele 6 luni din PNL Timișoara sunt elocvente. Robu este un candidat care face orice compromis pentru putere, eu sunt și rămân LIBERAL, sentiment care nu este dat de funcția de președinte ci de principii și valorile liberale. Iubesc Partidul Național Liberal, dar mai mult decât atât, iubesc LIBERALISMUL. Revin cu detalii…”, își incheie anunțul Coamin Tabără.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

14 minute ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

20 de minute ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

59 de minute ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

2 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

2 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

5 ore ago