Cultura

Timișorenii, așteptați să nominalizeze cei mai de succes muzicieni locali

Organizatorii Timișoara Music Awards 2024 anunță deschiderea perioadei de nominalizare pentru artiștii timișoreni de excepție. Comunitatea locală este invitată să se alăture în susținerea talentelor locale și să participe la acest eveniment dedicat artiștilor timișoreni.

TMA2024 își propune să recompenseze și să promoveze artiștii locali printr-o gală plină de strălucire, unde vor fi acordate 23 de premii în diferite categorii muzicale, precum și un premiu special „Outstanding Contribution” pentru cei care au adus o contribuție deosebită județului Timiș prin creația și talentul lor muzical. Evenimentul va fi însoțit de trei zile de muzică live cu artiști de renume național și internațional, fiecare zi fiind dedicată unui format anume: DJ, trupe, tradițional. Mai multe detalii despre lineup puteți găsi pe site-ul evenimentului www.timisoaramusicawards.ro și pe rețelele de socializare.

Categoriile de premii care vor fi acordate sunt Vocal Male Singer Vocal Female Singer Cover Band Dance/Electro Pop Duo DJs Drum & Bass EDM; Hip Hop; House;Melodic Techno; Muzică de Petrecere; Muzică Populară; Instrumental Artist; New Talent; Producer/Songwriter; Reggae; Retro DJ; Resident DJ Hero; Rock; Trap; Tech House/Techno; Wedding Crashers; Outstanding Contribution

Pentru a nominaliza un artist la Timișoara Music Awards 2024, vă invităm să completați formularul de înscriere disponibil pe site-ul oficial: https://timisoaramusicawards.ro, la secțiunea „NOMINALIZEAZĂ”.

Perioada de nominalizare este deschisă până pe 30 aprilie 2024. Începând cu 1 mai 2024, publicul își va putea arăta susținerea pentru artistul favorit prin vot direct pe pagina de Facebook a evenimentului: [Timișoara Music Awards Facebook Page](https://www.facebook.com/Timisoaramusicawards).

Timișoara Music Awards este un eveniment anual care își propune să promoveze și să celebreze talentul artiștilor locali, oferind, totodată, publicului o experiență muzicală variată și de calitate. Prin implicarea comunității și susținerea publicului, evenimentul devine un punct de referință în peisajul cultural al orașului Timișoara.

Pentru mai multe informații despre eveniment și pentru achiziționarea biletelor: timisoaramusicawards.ro.

 

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Bărbat decedat într-un oraș din Timiș, în timpul serviciului

La data de 21 mai, în jurul orei 16, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați…

3 ore ago

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

5 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

6 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

6 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

6 ore ago