Sport

Voleibalistele Politehnicii Timișoara, spre play-off-ul Diviziei A2, seria Vest

Echipa de volei feminin a Politehnicii Timișoara se pregătește să debuteze în play-off-ul Diviziei A2, seria Vest. Turneul se va desfășura la Oradea, în perioada 22 – 24 martie 2024.

CSU Politehnica Timișoara se numără printre cele patru echipe care vor juca în play-off-ul Diviziei A2, seria Vest, la volei feminin, în weekend-ul 22 – 24 martie. Turneul semifinal se va desfășura la Oradea. Sportivele alb-violete vor susține trei meciuri pe malurile Crișului Repede, primul dintre ele în fața gazdei CSU Oradea, vineri seară, de la ora 18:30. A doua partidă va avea loc sâmbătă, 23 martie, de la ora 16, contra celor de la CSU „U” Cluj, echipa care a terminat sezonul regulat pe prima poziție, cu victorii pe linie. Apoi, duminică, de la ora 12, voleibalistele antrenate de Cerasella Șerban vor juca în fața celor de la CSU Medicina Târgu Mureș.

„Noi ne-am îndeplinit obiectivul din acest sezon, odată cu ajungerea în play-off-ul seriei de vest. De aici, tot ce vine este un bonus. Sperăm ca în play-off-ul de la Oradea să avem evoluții cât mai bune, să facem meciuri frumoase. Cel puțin două dintre echipe, Clujul și Oradea, au jucătoare mult mai experimentate, de altă vârstă”, a spus Cerasella Șerban, antrenoarea echipei de volei a Politehnicii Timișoara, înainte de plecarea spre Oradea.

Primele două clasate din play-off-ul Diviziei A2, seria Vest, vor juca într-un turneu final de promovare cu primele două clasate din cealaltă serie. Două echipe vor promova pe prima scenă voleibalistică feminină din România.

CSU Politehnica Timișoara a încheiat pe poziția a treia sezonul regulat al Divizie A2 la volei feminin. Sportivele pregătite de Cerasella Șerban au jucat 10 partide, iar pe cinci dintre acestea le-a câștigat. Pe primele două poziții s-au clasat CS „U” NTT Data Cluj, respectiv CSU Oradea. Sub voleibalistele alb-violete au fost CSU Medicina Târgu Mureș, CSM Caransebeș și CSM Sighetu Marmației.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Atenție la cumpărarea de fructe și legume. Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări/FOTO

Protecția Consumatorilor atenționează cumpărătorii să aibă grijă la achiziția de legume și fructe. În urma…

10 minute ago

PSD Timiș spune că a găsit soluția deblocării hotărârii Consiliului Județean, de alocare a banilor pentru echilibrarea bugetelor locale

La scurt timp după ce președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a convocat presa, joi…

24 de minute ago

Ad Libitum va face spectacol sâmbătă în Sala Capitol din Timişoara

Într-un concert devenit tradiție, Ad Libitum Voices aduce de anul acesta primăvara și la Timișoara,…

2 ore ago

Puținul cu care ne mulțumim

Prima oară când am auzit de AUR se întâmpla în campania electorală din 2020. Atunci,…

3 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 9 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 09.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

19 ore ago