Sport

CFR Timişoara nu a avut meci uşor cu Mărăşeştiul, dar va juca pentru Cupa României contra Devei

Sala Constantin Jude găzduieşte marţi şi miercuri Turneul Final 4 al Cupei României. Dacă în alte oraşe, sala ar fi fost plină, în Timişoara nici 200 de oameni nu au fost la cele două partide semifinale. Pentru că atât de mult se iubeşte sportul pe oraşul de pe Bega…

În primul meci, deţinătoarea trofeului, CSM Deva a trecut de Sepsi Sf. Gheorghe cu 4-1 (1-0), mergând astfel în meciul de apărare al titlului.

În al doilea joc s-au întâlnit CFR Timişoara şi Mausoleul Mărăşeşti. Teoretic, bănăţenii trebuiau să câştige la scor partida, practic ei au tremurat puţin pentru obţinrerea victoriei, oaspeţii şi-au vândut scump pielea.

Adrian Nemiţeanu a deschis rapid scorul, apoi vrâncenii au avut multe şanse de a egala, însă Robert Lupu, antrenorul jucător a marcat după o fază şcoală pentru 2-0. Vizitatorii au redus scorul prin Octavian Cireş, apoi Cosmin Petică a ratat şansa de a trimite echipele la vestiare de la egal la egal, irosind o lovitură de penalitate de la 10 metri, scorul pauzei fiind 2-1.

În repriza secundă s-a marcat la foc automat, meciul având calitatea de a fi spectaculos, în ciuda diferenţei de valoare dintre cele două combatante, spre meritul Mausoleului. Nemiţanu a făcut 3-1, Petică a redus imediat din diferenţă, Gabriel de Souza a refăcut ecartul de două goluri, însă Gabi Iliescu a menţinut aproape trupa vizitatorilor.

Gustavo de Silva a înscris pentru 5-3, iar Petică a readus suspansul, 5-4. În cele din urmă aceasta a fost şi scorul final, iar CFR va juca mâine de la ora 18 cu Cupa României pe masă.

O propagandă bună futsalului, de care din păcate nu s-a bucurat de la faţa locului multă lume.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

SCM Poli, deplasare lungă și dificilă la Vaslui

SCM Politehnica Timișoara începe cea de-a doua jumătate a turului din Liga Zimbrilor cu o…

13 ore ago

Zilele Carierei de la UPT au început cu mult entuziam și interes/FOTO

Un eveniment mult așteptat de tineri a început în forță. Cantina Universității Politehnica Timișoara s-a…

16 ore ago

CSU Poli, implicată în promovarea sportului în școli. S-a încheiat faza județeană a campionatului interșcolar de baschet

Echipele a cinci licee din Timișoara au luat parte la faza județeană a competiției de…

18 ore ago

Concurs inedit la Muzeul Banatului. Tortul Doboș bate ciocolata Dubai!

O tradiție culinară veche de 140 de ani a învins, într-un sondaj inedit, realizat de…

18 ore ago

Aproape 1500 de mașini ridicate, deoarece „bizonii” au blocat circulația

Atenție unde staționați cu autovehiculele! 1458 de mașini ridicate de polițiștii locali din zona pietonală,…

19 ore ago