Primăria Timişoara

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și anunță că nu are niciun buletin de Germania sau vreun domiciliu secret acolo. În plus, după Paști își va depune dosarul pentru obținerea cetățeniei, a anunțat, luni, Fritz.

Tocmai ce mi-a venit cartea de rezidență permanentă, spune cu mândrie primarul, chiar înainte de depunerea candidaturii pentru un nou mandat.

Arăt aici pentru că este foarte proaspăt, a ajuns astăzi prin poștă cartea mea de rezidență permanentă, sunt 10 ani, cu adresa mea din din Timișoara și în rest, încă o dată, juriștii pot să stea să dezbată. Important, ca și în 2020, este să decidă timișorenii, cei care au drept de vot aici mă vor găsi pe buletinul de vot. Că sunt unii care sunt stresați cu această candidatură, că sunt unii, că sunt care sunt stresați cu această alianță Timișoara unită și vor să creeze tot felul de de povești care să pună la îndoială legitimitate a candidaturii noastre. Este de înțeles, pentru că, într-adevăr, am arătat, am dovedit în ultimii 4 ani că nu suntem controlați, ămenințaț de nimeni, ne luptăm pentru dreptate și tocmai de aceea dreptul timișorenilor de a alege o opțiune de demnitate și de corectitudine nu poate fi îngrădit”, a declarat Dominic Fritz la depunerea candidaturii.

El subliniază că are domiciliul în Timișoara și că nu mai are niciun buletin de Germania.
Eu am domiciliu în Timișoara, sunt aici fizic. Casa mea a fost și la televiziune. Nu stau pe ascuns noaptea în Germania. Cred că oricine are dubii că eu aș putea să mă ascund, nu știu, un weekend sau noaptea undeva într-un domiciliu secret în Germania, nu știu, are nevoie de un consult, nu juridic și de altă natură. Încă o dată eu sunt timișorean, sunt mândru timișorean. Este o mare onoare pentru mine că am servit acest oraș timp de 4 ani și cu încredere a timișorenilor. Va fi o mare onoare să continue să servesc acest oraș. Să fie pe buletinul, buletinul de identitate. Eu nu mai am o carte de identitate, ceva, de Germania. Asta este documentul meu. Am un pașaport vechi care este un titlu de călătorie cu care nu conține o adresă. Am o carte de rezidență și sunt mândru că pe această carte scrie Timișoara”, a mai menționat Fritz.

În plus, a subliniat acesta, în o săptămână-două va depune și dosarul pentru obținerea cetățeniei române.

Pot aplica, pot aplica am dosarul complet și mă voi deplasa la București personal pentru a depune acest dosar cândva după Paști, că nu mi-am cumpărat bilet încă. Va fi înainte de alegeri, bineînțeles”, a încheiat Fritz.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Nu l-a oprit faptul că nu avea carnet şi a furat maşina vecinului. Acum a ajuns în arest

Polițiștii Sectiei 3 Rurale Sânandrei, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria…

30 de minute ago

Handbaliştii de la SCM Poli au nevoie de o mică minune pentru a evita barajul de menţinere

Sunt şanse de salvare directă. Mici, dar sunt! Prim-divizionara de handbal SCM Politehnica dispută miercuri,…

54 de minute ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 21 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 21.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago

Speranţa moare ultima! CFR Timişoara întâlneşte în meciul 3 al finalei United Galaţi, de această dată pe teren propriu

Finala campionatului naţional de futsal a programat primele două partide în Moldova, pe malul Dunării…

15 ore ago

Transformarea cinema Studio e aproape de finalizare

Una dintre cele mai lungi renovări a unui obiectiv public din Timișoara, Cinema Studio, ar…

16 ore ago