Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și anunță că nu are niciun buletin de Germania sau vreun domiciliu secret acolo. În plus, după Paști își va depune dosarul pentru obținerea cetățeniei, a anunțat, luni, Fritz.

Tocmai ce mi-a venit cartea de rezidență permanentă, spune cu mândrie primarul, chiar înainte de depunerea candidaturii pentru un nou mandat.

Arăt aici pentru că este foarte proaspăt, a ajuns astăzi prin poștă cartea mea de rezidență permanentă, sunt 10 ani, cu adresa mea din din Timișoara și în rest, încă o dată, juriștii pot să stea să dezbată. Important, ca și în 2020, este să decidă timișorenii, cei care au drept de vot aici mă vor găsi pe buletinul de vot. Că sunt unii care sunt stresați cu această candidatură, că sunt unii, că sunt care sunt stresați cu această alianță Timișoara unită și vor să creeze tot felul de de povești care să pună la îndoială legitimitate a candidaturii noastre. Este de înțeles, pentru că, într-adevăr, am arătat, am dovedit în ultimii 4 ani că nu suntem controlați, ămenințaț de nimeni, ne luptăm pentru dreptate și tocmai de aceea dreptul timișorenilor de a alege o opțiune de demnitate și de corectitudine nu poate fi îngrădit”, a declarat Dominic Fritz la depunerea candidaturii.

El subliniază că are domiciliul în Timișoara și că nu mai are niciun buletin de Germania.
Eu am domiciliu în Timișoara, sunt aici fizic. Casa mea a fost și la televiziune. Nu stau pe ascuns noaptea în Germania. Cred că oricine are dubii că eu aș putea să mă ascund, nu știu, un weekend sau noaptea undeva într-un domiciliu secret în Germania, nu știu, are nevoie de un consult, nu juridic și de altă natură. Încă o dată eu sunt timișorean, sunt mândru timișorean. Este o mare onoare pentru mine că am servit acest oraș timp de 4 ani și cu încredere a timișorenilor. Va fi o mare onoare să continue să servesc acest oraș. Să fie pe buletinul, buletinul de identitate. Eu nu mai am o carte de identitate, ceva, de Germania. Asta este documentul meu. Am un pașaport vechi care este un titlu de călătorie cu care nu conține o adresă. Am o carte de rezidență și sunt mândru că pe această carte scrie Timișoara”, a mai menționat Fritz.

În plus, a subliniat acesta, în o săptămână-două va depune și dosarul pentru obținerea cetățeniei române.

Pot aplica, pot aplica am dosarul complet și mă voi deplasa la București personal pentru a depune acest dosar cândva după Paști, că nu mi-am cumpărat bilet încă. Va fi înainte de alegeri, bineînțeles”, a încheiat Fritz.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

16 comentarii pentru acest articol

Daniel a spus: (aprilie 29th, 2024 at 16:00 )

Asta că el e timișorean este cam trasă de păr pentru că timișorenii sunt în primul rând cetățeni români nativi, crescuți aici, au domiciliul și actele de când se știu în oraș pe când maestrul Fritz de abia are actele de rezidență și astfel nici nu se poate compara cu ceilalți. Oricum faptul că își face actele contează prea puțin pentru că acestea nu compensează în vreun fel incompetența și lipsa experienței că despre impunerea anumitor ideologii din afară nici nu are rost să deschidem subiectul.

... a spus: (aprilie 29th, 2024 at 16:31 )

un măscărici

Costel a spus: (aprilie 29th, 2024 at 16:38 )

Daniele, iar ai luat-o pe arătură. TIMIȘORENI (pentru cultura ta generală) sunt TOȚI oamenii ce SIMT ceva pentru orașul ăsta, ce îl IUBESC, care SIMT că sunt parte a unei COMUNITĂȚI, nu doar cei născuți aici. Adică eu, care iubesc orașul ăsta de 60 de ani, dar nu sunt născut aici, nu sunt TIMIȘOREAN? Ți-aș sugera un psihiatru, dar din păcate (pentru tine), nu cunosc niciunul. Ar fi bun și un psiholog, să te asculte și pe tine cineva fară să comenteze. Barem afli, cu ocazia asta, ce traume din copilărie te-au dereglat.

Arcasu a spus: (aprilie 29th, 2024 at 16:51 )

Robulanilor: Pe loc, repaus!

XYZ a spus: (aprilie 29th, 2024 at 17:23 )

Dar Robu este Timisorean nativ?

Cristea a spus: (aprilie 29th, 2024 at 17:39 )

Sint mindra ca sint timişoreanca, si ca avem un Primar asa de angajat!!!!! Imi doresc din suflet sa am acelasi Primar ṣi in următorii 4 ani!!!
Alles Gute und viel Glück für die nächste Kandidatur Herr Dominik Fritz!!!!

Horia a spus: (aprilie 29th, 2024 at 17:52 )

@Daniel nu cumva tu esti senilul si hartuitorul de Alex Alex?

Un USR-ist. a spus: (aprilie 29th, 2024 at 18:22 )

Oaneni buni, e destul de simplu. Mergem, si-l votam……
Eu zic, si o repet inca odata, am ceva scola ( fac de necanica, promotia 1994 ). Da ‘ chiar nu-l inteleg pe tipul asta. Are alta viziune. Un buna, desigur. Hai sa-i ma oferim 4 ani, ca doi i-a pierdut cu negrei…..

Jack a spus: (aprilie 29th, 2024 at 18:47 )

Degeaba, ca nu il mai votam. Fritz, poti sa iti faci deja rezidenta in Germania, sau la socrii in China

Daniel a spus: (aprilie 29th, 2024 at 18:49 )

@Costel
Și eu pot iubi diverse orașe de pe mapamond dar asta nu mă face să fiu considerat sau să mă consider ca provenind din zona metropolitană respectivă. Având în vedere tendințele progresiste te poți considera ce vrei tu dar asta nu înseamnă că și ceilalți trebuie să fie de acord cu acest lucru. Apoi învață să înțelegi ceea ce citești și anume că nu e vorba de naștere în oraș ci de a avea cetățenia română din naștere iar aici Fritz nu are cum să o mai dreagă.
@Cristea
Superb comentariu pionieresc, ai fi făcut carieră într-un stat comunist asiatic.
@Horia
Nu mă cheamă Alex

Nemo a spus: (aprilie 29th, 2024 at 19:19 )

#un USR-ist,
Dacă ai avea ceva școală, așa cum susții tu, probabil ai scrie corect, din punct de vedere gramatical, cele șase sau șapte cuvinte pe care le-ai însăilat într-o frază și în încă o propoziție.
Din păcate tu ești un impostor cu studii făcute probabil undeva la vadu’ lat, unde nu se poate pica numai pe scări, dacă nu ești atent.
Virgula nu se utilizează înainte de o conjuncție, școala este școală și nu „școlă”, încă o dată este forma corectă și nu „încă odată”.
Nu trebuie sa fii supărat și nici îngrijorat, vremurile sunt prielnice impostorilor, analfabeților funcțional și semidocților cu studii.
Mai mult că sigur te-ai grăbit când ai formulat postarea, având în vedere faptul că exista riscul să-ți pierzi subvenția per postare, pentru că nu are nicio legătură cu subiectul articolului.
Alesul este un impostor, fără cetățenie română.

Ambreiaj defect!!!! a spus: (aprilie 29th, 2024 at 21:38 )

Ne apropiem de alegeri eu sugerez tuturor cetățenilor care au dreptul de vot în Timișoara sa voteze tot actualul Primar Dominc Fritz .
Vă Dau câteva exemple de ce merită actualul încă un mandat și este vizibil tot ce a făcut el ,multe bulevarde și străzii Domnul Robu a facut si el dar daca va aduceti aminte dupa ce a facut el sa enundat orasu cu ploua putin cum se blocau pasajele in zona UMT iti trebuiea barca de ca facut asa doar de ochii lumii sa mai prindă inca un mandat. Sa ocupat de toate parcurile din Timișoara în sensul contract cu firma care să se ocupa de horticultura pe vremea domnului Robu nu erau banii de asa ceva .Aduceți-vă aminte ca pe vremea când Robu a fost stăpânul Altor (interlopii) din Timișoara ne mâncau insectele tot asa zicea ca nu are banii și ca nu se găsește firma de dezinsecție erau minciuni Domnul primar Dominic Fritz a găsit și firmă de dezinsecție și a fost și banii pentru acea firma sa își facă treaba asa cum trebuie. Tot pe mandatul domnul Fritz au Aflat și timișorenii ca unu interlopii stăpânii orașului sau pus stăpânii pe domeniul public unde nu plăteau taxe și impozite Domnul Robu nu a știu de treburile astea acest cetățean de bună credință a fost nevoie sa vină domnul Fritz sa ne deschisă ochii si sa ne dam seama cu cine stam la masa 🙃
Tot o data pentru toți părinții de copii care vor bine copiilor lor și sa crească într-un oraș curat civilizat și cu infrastructura și cu digitalizare de ultima generație puneți mână și votați Dominic Fritz Robu a uitat ca în grădinițele de stat se plouă în ele Domnul Fritz a venit în ajutorul copiilor voștri !!!!
Acuma trebuie sa va spun și ce nu a făcut domnul Fritz nu sa lăsat corupt și a dat în judecată tot ce a fost ilegal și încă se luptă pentru drepturile timișorenilor
CONCLUZIA ESTE SI ȚINEȚI MINTE ROBU MAI POATE FI PRIMAR DOAR UN MANDAT SI DACA CHIAR O SA FIE sa își umple conturile!!!!

Costel a spus: (aprilie 30th, 2024 at 06:34 )

Daniele, ești închistat în dogmatismul robului, cu nașterea în România. Tot încercăm, mai mulți, să te facem să înțelegi că stai drept și judeci greșit, în loc de invers. Dar tu nu, Batman, Batman. Asta e, ne consolăm cu faptul că ai și tu ce pune pe masă de Paști. Slujba-i slujbă și se pare că o faci cu plăcere, după cât de des comentezi.

Ion Pop a spus: (aprilie 30th, 2024 at 10:48 )

@Daniel: ce are cetatenia, respectiv locul nasterii cu calitatea de timisorean? Majoritatea suntem „vinituri” (din alte zone, poate alte tari), dar ne iubim orasul si il consideram casa noastra, In plus, contribuim prin munca noastra (impozite, taxe) la dezvoltarea lui.

Restul is povesti nationaliste si penibile de 2 bani, ce nu-si au locul in 2024, „ma frend”.

bocsig a spus: (aprilie 30th, 2024 at 12:29 )

ai domiciliu? ai proprietati ? platesti taxe si impozite in Timisoara ? deja scriptic esti timisorean. In cazul de mai sus se vede clar cine iese pe strada, discuta cu timisorenii . Si am vazut inca din 2020 ca multi oameni de cultura, oameni activi civic, din ONG-uri, oameni din presa – il sustin predominant pe Fritz

felix rothneda a spus: (aprilie 30th, 2024 at 22:41 )

Octavian Ursu este PRIMAR general al orașului Görlitz (germania),din partea partiduluiCDU
s-a născut în București. Ca cetatean EUROPEAN are dreptul sa candidese la o functie politica
Dominic Fritz s-a înscris, oficial, în cursa pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Timișoara. p.s// Fiecare cetatean european are dreptul si puterea si voita + capacitatea sa faca ce
doresteee. Face partea de democratia europei.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Alianța Dreapta Unită și-a prezentat propunerile de primar pentru câteva din localitățile cheie din Timiș

Alianța Dreapta Unită și-a prezentat, miercuri, candidații pentru mai multe primării din județ, oameni cu care speră să câștige sau, în unele localități, să mențină mandatele de primar. Sunt candidați pentru mai multe localități periurbane, dar și pentru Lugoj, unde reprezentanții alianței speră să obțină conducerea localității. Piesele de rezistență sunt primarul actual de Cenad...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianța Dreapta Unită și-a prezentat propunerile de primar pentru câteva din localitățile cheie din Timiș
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Cele mai întâlnite mituri despre blackjack

Blackjack este unul dintre cele mai apreciate jocuri de cărți din lume. Este practicat de sportivi, actori, oameni de afaceri, dar și de oameni simpli. Obiectivul este unul singur: să învingi casa. De-a lungul timpului, nume ca Ben Affleck, Michael Jordan ori Jason Alexander și-au încercat norocul la blackjack. Acest joc generează multă distracție și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cele mai întâlnite mituri despre blackjack
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Dat dispărut de acasă, găsit după o săptămână, spânzurat

Cea mai îngrozitoare veste pe care o putea primi o familie, a venit de la Poliţie. „La data de 15 mai, în urma verificărilor efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigații CriminaleTimiș împreună cu polițiștii Serviciului Criminalistic Timiș cu privire la identificarea cadavrului găsit spânzurat de o schelă în data de 7 mai, pe strada...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dat dispărut de acasă, găsit după o săptămână, spânzurat
dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

Cinci firme și asocieri de firme vor să realizeze Centura Vest Timișoara

Concurență mare pe șantierul de realizare a Centurii Vest Timișoara. Cinci firme și asocieri de firme, din mai multe țări, se luptă pentru contractul de 1,7 miliarde de lei. Miercuri a fost termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru contractul de realizare al Centurii Vest Timișoara, ultimul segment rămas nerealizat din inelul complet. ”Încă un pas...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cinci firme și asocieri de firme vor să realizeze Centura Vest Timișoara

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Cu doar aproximativ două săptămâni înainte de termenul de predare al studiului de prefezabilitate pentru un nou spital municipal la Timișoara, specialiștii de la Banca Mondială, divizia IFC, au venit din nou în vizită în orașul de pe Bega pentru a vedea terenul unde ar putea fi ridicată, odată, unitatea medicală de câteva sute de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Specialiștii IFC au venit din nou la Timișoara. Caută cea mai bună soluție pentru un viitor spital municipal/FOTO
În organizarea Muzeului Național al Banatului va avea loc evenimentul „PreHistoria”, un festival de arheologie experimentală ce va avea loc la Punctul Muzeal Parța, din comuna timișeană, în zilele de 25 și 26 mai. Evenimentul, organizat cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și al Primăriei Comunei Parța, aduce în prim-plan o (pre)istorie vie, oferind publicului o...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Parța se pregătește festivalul de arheologie experimentală ”PreHistoria”
Femeile pilot de raliu ocupă parcarea Modex. Primăria Timișoara anunță că începând de joi seara și până vineri seara, zona amintită nu va mai fi disponibilă publicului larg, fiind rezervată unei competiții de raliu. La solicitarea ACS Women in Motorsport, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat rezervarea parcării Iancu Huniade (Parcarea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Doamnele pilot de raliu închid parcarea Modex. Gentlemanii motocicliști ies în paradă pe străzile Timișoarei
În una dintre viitoarele ședințe ale plenului Consiliului Local Timișoara, aleșii locali vor avea de dezbătut și, eventual, aprobat, un nou proiect în vederea construirii în Parcul Central a unui skatepark. Ideea nu este deloc o noutate a fost reluată de mai multe ori, acum avem și un set de desene despre cum ar putea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara mai încearcă o dată construirea unui skatepark. Avem și un set nou de desene frumoase/FOTO
Timișoara va găzdui, timp de două zile, o importantă conferință în domeniul juridic. SPECTO 2024 – ”Proiectarea viitorului sistemului de justiție penală prin lentilele tehnologiei” este organizată de Universitatea de Vest din Timișoara și Confederația Europeană de Probațiune, în parteneriat cu Direcția Națională de Probațiune, Administrația Națională a Penitenciarelor și Asociația Română de Științe Penale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara se deschide o importantă conferință în domeniul juridic, în organizarea UVT
Ziua de sâmbătă va fi una plină pentru cei de la Retromobil Club România, filiala Timiș. Asociația organizează două evenimente dedicate pasionaților de vehicule istorice. Începand cu ora 10, pe platoul Emag din cadrul Iulius Town Timișoara, se va desfășura cea de a patra ediție a memorialului automobilistic „Timișoara 1930 – Primul Concurs Internațional de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Retromobil Club organizează la Timișoara propria versiune a Nopții Muzeelor
Blackjack este unul dintre cele mai apreciate jocuri de cărți din lume. Este practicat de sportivi, actori, oameni de afaceri, dar și de oameni simpli. Obiectivul este unul singur: să învingi casa. De-a lungul timpului, nume ca Ben Affleck, Michael Jordan ori Jason Alexander și-au încercat norocul la blackjack. Acest joc generează multă distracție și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cele mai întâlnite mituri despre blackjack
Primăvara este aproape gata, iar dacă simți că nu te-ai bucurat suficient de mult de flori și momentele pline de culoare pe care anotimpul renașterii le aduce, te așteptăm în Iulius Town. În acest weekend, în Iulius Gardens, are loc Florall – Festivalul Artei Florale, eveniment dedicat florilor și literaturii universale. Aranjamente florale cu personaje...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Florall – Festivalul Artei Florale aduce în Iulius Town Timișoara: un tunel realizat din mii de flori, aranjamente inedite, ateliere de creație pentru copii și adulți, momente artistice și alte surprize
Top