Politica

Dorin Aga schimbă partidul. A refuzat alte două pentru că nu a acceptat liste cu consilieri impuși

Anunțat în urmă cu două săptămâni ca și candidatul susținut de AUR la funcția de primar al Girocului, Dorin Aga, fost jurnalist, anunță acum că va candida, dar … sub sigla altui partid. Joi, cei de la AUR, ca și când nu s-ar fi întâmplat absolut nimic, prezentau un candidat la postul amintit, dar altul decât Aga, prezentat oficial tot de ei.

Explicația a fost dată chiar de candidatul Dorin Aga, una necesară într-o lume a politicii locale tot mai ciudate. El spune că a vrut să colaboreze cu mai multe partide, nu doar cu AUR, dar că a fost nevoit să renunțe, după ce aceste partide ar fi încercat să îi impună să candideze cu liste de posibili consilieri locali ”doar oamenii lor”, spune acesta. Rămas fără Partidul Verde, Aga s-a reorientat spre Partidul Republican, respectiv AUR, conștient de faptul că nu va reuși prea mult ca și independent. Nu a ”mers”, așa că a trecut la un al treilea partid, unul de care nu au auzit prea mulți, Partidul România Puternică!

Dragi locuitori ai comunei Giroc! Prin aceasta postare vreau sa confirm faptul ca voi candida la Primăria Giroc, în 9 iunie 2024. După ce Partidul Verde nu mai există în județul Timiș, am avut de ales intre a candida independent sau pe lista altui partid. Cum din postura de independent, nu as avea listă de consilieri, am avut discuții cu Partidul Republican și AUR. Am oprit, însă, orice colaborare în momentul în care partenerii de negocieri au dorit să-și promoveze, pe locurile eligibile de consilier local, doar oamenii lor. Ori, eu nu pot sa renunț la cei care mi-au fost alături, ani de zile. Și astfel, am luat decizia sa accept propunerea unei formațiuni noi: PARTIDUL ROMÂNIA PUTERNICĂ. Sub sigla PRP mă veți găsi pe buletinele de vot, la 9 iunie. Doresc sa le mulțumesc tuturor celor mă susțin în demersul meu, care nu are în spate interese personale. Așa cum de peste 25 de ani m-am implicat în viața comunității în care m-an născut și trăiesc, vreau sa o fac pe mai departe. De data aceasta la cel mai înalt nivel, pentru ca doar din poziția de primar poți da direcția bună. Una diferita de ceea ce se întâmplă după dispariția fostului primar, domnul Ionel Toma. O fac cu convingerea că binele învinge de fiecare dată, iar Dumnezeu lucrează prin oameni. Dumnezeu să binecuvinteze Girocul și Chișoda!”, a anunțat Aga.

Într-o poză atașată anunțului, el apare alături de Ovidiu Szime, cel care a fost președinte al organizației Timișoara a AUR, trecut după ceva vreme la Partidul România Puternică.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Liceenii din Timişoara au intrat în spaţii interdimensionale şi au creat opere de artă/FOTO

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de…

14 ore ago

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș

RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari,…

17 ore ago

Poli Kids Fest vine cu o mulţime de surprize, activităţi distractive şi chiar ridicări cu balonul

Lumea inocenţei şi a copilăriei va fi recreată cu ajutorul UPT în acest weekend. Campusul…

17 ore ago

La Timișoara se pregătesc mai multe eveniment dedicate zilei de 1 Iunie/Foto

Timișoara va avea, cu ocazia zilei de 1 Iunie, o serie de evenimente care sunt…

18 ore ago

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 31 de ani, care a murit în bazinul de înot din zona Dacia

Un tânăr şi-a găsit sfârşitul în bazinul de înot din zona Dacia, marţi seara în…

19 ore ago

Gerald Simonis, candidat independent la Primăria Moșnița Nouă: “Banii comunității trebuie cheltuiți pentru nevoile oamenilor”

În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a…

19 ore ago