Politica

Încă un fost jurnalist candidează la Primăria Giroc. Caius Seracin vrea să fie primarul celei mai populate comune din Timiş

Fostul jurnalist Caius Seracin și-a anunţat intenţia de a candida fotoliul de primar al comunei Giroc. După Dorin Aga, susţinut de o alianţă de partide, Seracin este al doilea fost jurnalist care vrea să administreze cea mai  populată comună din judeţul Timiş.

Caius Seracin va candida din partea Partidului Volt România – Comuna Giroc, “un partid politic progresist, a cărui viziune constă în construcția unei Românii puternice, integrată într-o Europă unită”.

“Deși voiam să stau deoparte, degringolada de pe scena politică locală m-a determinat să iau atitudine. Multă lume mă cunoaște din postările pe Facebook și din publicația online http://www.giroceanul-chisozeanul.ro, în care, de cele mai multe ori, am făcut publice problemele localității și mi-am expus opinia față de neregulile constatate la nivelul comunității noastre. De 30 de ani alegem tot timpul răul cel mai mic. E timpul ca acest lucru să se schimbe! Nu sunt susținut de imobiliari, îmi știu meseria bine și mă lovesc în fiecare zi de problemele comunității în care trăiesc. Girocul nu este o localitate-dormitor, ci o comunitate vie, care merită respectul și atenția cuvenită din partea administrației și a reprezentanților aleși”, a anunţat Seracin.

El şi-a prezentat şi principalele priorităţi.

“Strada, școala, administrația – acestea sunt prioritățile mele! Îmi doresc o infrastructură de transport curată și ordonată, rezolvarea problemei câinilor fără stăpân, instituții de învățământ moderne, dotate, în care copiii noștri să fie formați pentru viitor, dar și o administrație transparentă, corectă, aproape de cetățean. M-am săturat să aud toata ziua că nu se poate, că e greu, dificil, că nu e așa cum credem noi. M-am săturat să fiu mințit și luat de prost de politicienii locali care se rotesc în instituțiile locale și nu lasă nimic în urmă”, a continuat Seracin.

El atacat actuala administraţie a primarului interimar Dan Vîrtosu, aminitind de afacerile imobiliare din comună.

“Astăzi, Girocul este condus de incertitudine, delăsare, interese imobiliare și nepăsare. Din 10 iunie, acest lucru se va schimba. În schimbul încrederii voastre, ofer transparență, putere de muncă și un viitor pe care îl construim împreună. Vă înțeleg sentimentul de a nu fi ascultați, de a nu fi băgați în seamă, de a nu vi se răspunde solicitărilor, nemulțumirilor”, a mai spus fostul jurnalist.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Bărbat decedat într-un oraș din Timiș, în timpul serviciului

La data de 21 mai, în jurul orei 16, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați…

12 ore ago

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

14 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

15 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

15 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

15 ore ago