Economic

O importată companie din domeniul automotive a deschis la Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto

Una dintre principalele companii din domeniul automotive a deschis la Timișoara o nouă locație, aici urmând să fie amplasat cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global. Specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii, compania a inaugurat un Laborator de testare al Centrului de inginerie România (TCRL).

Situat pe strada Republicii nr. 21, aproape de centrul Timișoarei, centrul are o suprafață de 1700 mp, aici compania Huf a instalat echipamente de top pentru testarea și validarea unor produse precum sisteme de acces auto, dar și chei auto clasice, inteligente și digitale . Noul TCRL este acum cel mai mare centru de testare și validare din rețeaua globală Huf. Compania mai are laboratoare de testare în Germania, China, Mexic și India.
La Timișoara, dezvoltăm deja software și produse electronice pentru a oferi cele mai inovatoare soluții de acces auto și autorizare pentru industria automotive. Prin noul TCRL, înființăm cel mai mare centru de testare și validare din rețeaua globală de centre de competență Huf. Acesta va deservi toate cele cinci locații din Europa – Portugalia, Spania, Polonia, Germania și România – pentru a furniza p roduse de înaltă calitate clienților noștri din domeniul industriei automotive.”, a spus Bogdan Nuna, unul dintre directorii companiei din domeniul automotive.

Aceasta mai are o unitate de producție la Arad, respectiv un centru de inginerie la Timișoara.

După unitatea de producție din Arad și Centrul de inginerie Huf din Timișoara, ne extindem acum competențele în România prin noul TCRL. În noul laborator, ne concentrăm activitățile de testare și validare pentru a asigura produse de înaltă calitate. În plus, creștem testele inițiale, validările de proiectare și de proces și consolidăm rolul Huf România în dezvoltare tehnologică și inovare.” a declarat Cristian Enculescu, directorul Centrului de inginerie Huf România (TCR)

Începută în 2006 la Arad, cu prima unitate de producție, activitatea companiei germane a fost extinsă odată cu deschiderea în 2011, a Centrului de inginerie în Timișoara, care s-a mutat, în decembrie 2019, în birourile moderne din clădirea ISHO. În urmă cu câteva săptămâni, locația din Timișoara a atins pragul de 300 de angajați. În total, compania are peste 1000 de experți în România.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

8 minute ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

20 de minute ago

Întreruperi programate la furnizarea apei în zilele următoare

Luni, 20 mai, între orele 8-16 se va executa o conectare de conducte pe strada…

34 de minute ago

Salonul Industriei Ușoare, la o nouă ediție din 2024

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește în perioada 22 – 26 mai o…

37 de minute ago

Grupul Maxagro a deschis la Gătaia noul sediu al Maxutil/Foto

Grupul Maxagro a inaugurat, la Gătaia, noul sediu al companiei Maxutil, parte a grupului. Compania…

40 de minute ago

Jurnal de campanie (14). PS(perlea)D Dumbrăviţa, doi traficanţi de migranţi pe lista pentru Consiliul Local

Care este legătura între traficul de terenuri şi traficul de migranţi? Unul singur: PS(perlea)D Dumbrăviţa.…

O oră ago