Opinii

A capturat-o Oculta şi pe Olimpia Oprea? Sau am mai primit o mostră despre cum se făcea administraţie în perioada Robu?

Marii specialişti în teorii ale conspiraţiei, state paralele sau perpendiculare ori tuneluri dacice pline cu energii extraterestre au tot vorbit în ultimii ani de un mare Plan al Ocultei Mondiale de-a pune în fruntea Timişoarei un agent BND, având rolul de-a ne transforma într-o colonie. Lucrurile sunt extrem de clare până aici, nu-i aşa?

În momentul în care primarul Dominic Fritz elibera strada Cezar, iar Cristopher Cîrpaci îşi chema coetnicii să-l voteze pe Nicolae Robu, aceiaşi „specialişti” concluzionau că e o altă „lucrătură” electorală a Ocultei pentru a-l compromite pe Robu. Mai ales că respectivul Cîrpaci are şi cetăţenie germană. Se lega, nu-i aşa? Nu mai conta că acest Cristopher şi-a anunţat susţinerea pentru Robu încă din anul 2021.

În urmă cu trei zile am văzut însă o autodetonare în direct. Lângă un Robu năucit, aşteptând un telefon salvator de la Antena 3 sau chiar şi de la Maria Grapini ori Piedone, fosta directoare a Spitalului Muncipal, Olimpia Oprea, a declarat că a făcut familiei Cîrpaci nenumărate favoruri, respectiv RMN-uri fără număr. Mai mult, Oprea râdea cu gura pînă la urechi atunci când făcea respectiva mărturisire. De menţionat că doamna cu pricina este o apropiată colaboratoare a lui Robu, acesta numind-o în funcţia de directoare a Municipalului şi poate e pe lista lui şi ca viitoare directoare. Mai mult, când Robu era preşedinte al PNL Timiş, Oprea era şefa Organizaţiei de Femei a PNL Timiş. Başca, acum e pe lista comasată PSD-PNL pentru Consiliul Local. Pe scurt, pe lângă Nasleu, Răvăşilă, Culiţă Chiş, Sanda Greblă, Rodica Aurelian etc, Oprea făcea parte din „echipa Robu” care a condus timp de opt ani Timişoara.

Trec repede peste detaliile, să le spun „tehnice” sau chiar penale, ale acestei autodetonări. Respectiv, în timp ce un timişorean obişnuit cu asigure medicală trebuie să stea câteva luni până a ajunge la un RMN, cei din familia Cîrpaci intrau când şi cum voiau la un astfel de aparat. Fără, evident, a avea asigurări medicale. Cine şi cum s-au decontat aceste RMN-uri? Dincolo de cârdăşia asumată dintre fosta directoare a spitalului primăriei şi clanul Cîrpaci, această poveste are darul de-a ne devoala, încă o dată, cum se făcea administraţie în perioada Robu. Alături de clanuri şi interlopi.

Că doamna cu pricina nu mai poate face deosebirea dintre legal şi ilegal, în ultimă instanţă între bine şi rău, vine tot din acea „atotputernicie” şi „misecuvinism” din acei opt ani. Vezi cum vindea Răvăşilă cimitire, cum se fraudau concursuri în primărie, cum Nasleu a băgat lumea interlopă în instituţia condusă de Robu, cum ajungeau la Hotel Timişoara maldăre cu documente oficiale din primărie, unele fiind pierdute.  Sigur, pentru toate acestea, tot Oculta era vinovată!

Revenind la începutul acestor rânduri, sunt încă uimit că scormonitorii cu băţul în conspiraţii nu au ajuns încă la concluzia că şi Olimpia Oprea a fost capturată, la rândul ei, de Ocultă pentru a-l discredita pe Robu şi a-şi duce la îndeplinire Marele Plan. Dar încă nu-i târziu pentru bravii suveranişti şi luptători cu Statul Paralel, Noua Ordine Mondială şi… legiunile de homosexuali. Oricum, potrivit unor surse, în diperarea din PNL Timiş, unii precum principalul finanţator, Ionuţ Gaiţă, zis şi Strategul, sunt destul de convinşi că a existat o premeditare. Dar încă nu ştiu dacă s-o scurgă la „vânătorii de conspiraţii” sau s-o lase moartă în păpuşoi.

 

 

 

 

Share
Published by
Ino Ardelean

Recent Posts

“De la fraudă electorală la dictatură nu e decât un pas”. Protest în Timişoara împotriva fraudării alegerilor

Iniţiativa Timişoara organizează marţi, 18 iunie, de la ora 18.00, un protest paşnic în  Piaţa…

54 de minute ago

Salariul continuă să crească în Timiș, fiind peste 1000 de euro

Valoarea salariului mediu net, indicatorul folosit de Direcția de Statistică pentru a cuantifica evoluția veniturilor,…

56 de minute ago

Concursul studenţesc IDMSC 2024 organizat de UPT şi-a desemnat câştigătorii/FOTO

Emoţii constructive şi competivitate. Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul Multimedia și Departamentul ID/IFR și educație…

O oră ago

O companie din Peciu Nou primește 3,9 milioane de lei pentru a asigura paza la Aeroportul Internațional Timișoara

O companie din Peciu Nou va lua aproape patru milioane de lei de la Aeroportul…

2 ore ago

Anunţ Ghiroda

PRIMĂRIA COMUNEI GHIRODA, localitatea Ghiroda, str. Victoriei, nr. 46, jud. Timis, anunţă elaborarea primei versiuni…

3 ore ago

Alegerile au trecut, vine vremea negocierilor. Cine ar putea fi viitorii viceprimari ai Timişoarei şi vicepreşedinţi ai CJ Timiş

Alegerile s-au consumat cu o săptămână în urmă, iar în perioada următoare vor avea loc…

3 ore ago