A capturat-o Oculta şi pe Olimpia Oprea? Sau am mai primit o mostră despre cum se făcea administraţie în perioada Robu?

Editorial de Ino Ardelean

Editorial de Ino Ardelean

Marii specialişti în teorii ale conspiraţiei, state paralele sau perpendiculare ori tuneluri dacice pline cu energii extraterestre au tot vorbit în ultimii ani de un mare Plan al Ocultei Mondiale de-a pune în fruntea Timişoarei un agent BND, având rolul de-a ne transforma într-o colonie. Lucrurile sunt extrem de clare până aici, nu-i aşa?

În momentul în care primarul Dominic Fritz elibera strada Cezar, iar Cristopher Cîrpaci îşi chema coetnicii să-l voteze pe Nicolae Robu, aceiaşi „specialişti” concluzionau că e o altă „lucrătură” electorală a Ocultei pentru a-l compromite pe Robu. Mai ales că respectivul Cîrpaci are şi cetăţenie germană. Se lega, nu-i aşa? Nu mai conta că acest Cristopher şi-a anunţat susţinerea pentru Robu încă din anul 2021.

În urmă cu trei zile am văzut însă o autodetonare în direct. Lângă un Robu năucit, aşteptând un telefon salvator de la Antena 3 sau chiar şi de la Maria Grapini ori Piedone, fosta directoare a Spitalului Muncipal, Olimpia Oprea, a declarat că a făcut familiei Cîrpaci nenumărate favoruri, respectiv RMN-uri fără număr. Mai mult, Oprea râdea cu gura pînă la urechi atunci când făcea respectiva mărturisire. De menţionat că doamna cu pricina este o apropiată colaboratoare a lui Robu, acesta numind-o în funcţia de directoare a Municipalului şi poate e pe lista lui şi ca viitoare directoare. Mai mult, când Robu era preşedinte al PNL Timiş, Oprea era şefa Organizaţiei de Femei a PNL Timiş. Başca, acum e pe lista comasată PSD-PNL pentru Consiliul Local. Pe scurt, pe lângă Nasleu, Răvăşilă, Culiţă Chiş, Sanda Greblă, Rodica Aurelian etc, Oprea făcea parte din „echipa Robu” care a condus timp de opt ani Timişoara.

Trec repede peste detaliile, să le spun „tehnice” sau chiar penale, ale acestei autodetonări. Respectiv, în timp ce un timişorean obişnuit cu asigure medicală trebuie să stea câteva luni până a ajunge la un RMN, cei din familia Cîrpaci intrau când şi cum voiau la un astfel de aparat. Fără, evident, a avea asigurări medicale. Cine şi cum s-au decontat aceste RMN-uri? Dincolo de cârdăşia asumată dintre fosta directoare a spitalului primăriei şi clanul Cîrpaci, această poveste are darul de-a ne devoala, încă o dată, cum se făcea administraţie în perioada Robu. Alături de clanuri şi interlopi.

Că doamna cu pricina nu mai poate face deosebirea dintre legal şi ilegal, în ultimă instanţă între bine şi rău, vine tot din acea „atotputernicie” şi „misecuvinism” din acei opt ani. Vezi cum vindea Răvăşilă cimitire, cum se fraudau concursuri în primărie, cum Nasleu a băgat lumea interlopă în instituţia condusă de Robu, cum ajungeau la Hotel Timişoara maldăre cu documente oficiale din primărie, unele fiind pierdute.  Sigur, pentru toate acestea, tot Oculta era vinovată!

Revenind la începutul acestor rânduri, sunt încă uimit că scormonitorii cu băţul în conspiraţii nu au ajuns încă la concluzia că şi Olimpia Oprea a fost capturată, la rândul ei, de Ocultă pentru a-l discredita pe Robu şi a-şi duce la îndeplinire Marele Plan. Dar încă nu-i târziu pentru bravii suveranişti şi luptători cu Statul Paralel, Noua Ordine Mondială şi… legiunile de homosexuali. Oricum, potrivit unor surse, în diperarea din PNL Timiş, unii precum principalul finanţator, Ionuţ Gaiţă, zis şi Strategul, sunt destul de convinşi că a existat o premeditare. Dar încă nu ştiu dacă s-o scurgă la „vânătorii de conspiraţii” sau s-o lase moartă în păpuşoi.

 

 

 

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

6 comentarii pentru acest articol

Daniel a spus: (mai 25th, 2024 at 09:37 )

Ce multă lume nu înțelege este cât de putred este sistemul medical de stat care este susținut cu taxele și contribuțiile cetățenilor dar oferă servicii mai prompt și mai de calitate celor care contribuie direct în buzunarul decidenților din sistem, asta în ciuda faptului că salariile din sistem sunt substanțiale. Astfel de situații sunt la ordinea zilei la toate nivelurile, ceea ce diferă este poate gradul de protecție și influența celor ce îl oferă, un bun exemplu fiind cazul Rafila. Nici angajările în sistem nu se fac pe merit și poate aici ar trebui ca niște investigații despre cât costă obținerea unui post la chirurgie la județean sau la cardiologie să oficializeze niște sume care sunt cunoscute în oraș. Dacă privim în ansamblu, situația cu aceste RMN-uri este un mizilic față de sumele vehiculate.
Toate acestea se întâmplă indiferent cine este la primărie iar dacă crede cineva că Robu dădea astfel de ordine, dă dovadă de aceiași naivitate ca și cei care proslăvesc tunelurile din articol. Vina lui este că nu s-a ținut de promisiunile cu care a câștigat alegerile din 2012 și anume să facă ordine în primărie și să se debaraseze în primul rând de Johnny, lucru care l-a costat până la urmă. Curățenie în primărie nu s-a făcut nici acum, aparatul fiind mult supradimensionat și costisitor la care s-au mai adăugat și angajările actualei administrații iar mult clamata digitalizare este o himeră care dă bine doar pe hârtie.
Acum că inamicul declarat este acest Cârpaci și că i se confiscă 0,1% din ceea ce a dobândit ilicit este altă găselniță electorală cu impact mediatic puternic dar fără urmări practice semnificative în viața cetățenilor. În schimb însă dacă vorbim de actuala administrație, aceasta regurgitează inepțiile emise de la Bruxelles și crează inconveniente cetățenilor în numele Green Deal pentru a salva planeta prin reducerea de emisii cu 0,1%, distrugând industria, cauzând mai multă poluare pe ansamblu, crescând nejustificat prețurile și implicit costul vieții.
După cum se prezintă situația, Indiferent de opțiunea electorală, bine nu o să fie dar măcar putem decide ca răul să nu înceapă cu noi.

ion a spus: (mai 25th, 2024 at 10:11 )

Când văd un anume nume în comentarii, nici nu mă mai obosesc să citesc ce scrie. Omul ăsta rareori a pierdut startul la comentarii. Îl recunoașteți, e mare fan Robu. Robu niciodată n-a greșit, sau dacă a greșit, alții sunt de vină. N-o fi acel Daniel, care din poziția de reprezentat al studenților a votat ca Robu să devină rector, apoi a fost angajat la biroul de parlamentar a lui Robu, apoi viceprimar?

Nelu a spus: (mai 25th, 2024 at 10:32 )

Poate cineva nu-l cunoaste pe Gaita. E un penelist spre care se sifonau banii publici pe vremea lui Robu. Omul avea o firma pentru orice, si de ascutit creioanele din primarie.

https://www.pressalert.ro/2021/03/peste-364-milioane-lei-din-bani-publici-trei-ani-pentru-paravanul-lui-nasleu-de-unde-au-luat-companiile-liberalului-gaita-cele-mai-importante-contracte/

Daniel a spus: (mai 25th, 2024 at 12:22 )

@ion
Dacă te-ai obosi să citești poate ți-ai da seama că nu sunt fanul niciunui politician. Nu mai e nimeni atât de naiv să creadă în astfel de oameni de când premierul de la Grivco și-a dat arama pe față. În schimb enumerarea ta legată de presupusele mele funcții obținute de la Robu, personaj pe care nu l-am votat la primărie niciodată, se aseamănă foarte mult cu cea din articol legată de teoriile conspiraționiste.

@Daniel a spus: (mai 25th, 2024 at 14:48 )

Pas

Marius Serbanescu a spus: (mai 25th, 2024 at 15:22 )

S-au demascat! Robu e penibil, cum sa sustii ca Ravasila a furat, Aurelian a falsificat, Chiș era țaranist si tu habar nu ai.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Dragan Petricevic

NBA Summer League, cu antrenorul Dragan Petričević printre participanți. Două campuri în Las Vegas în luna iulie și alte activități

Dragan Petričević a fost invitat pentru a șasea oară în Statele Unite ale Americii la două campuri din Las Vegas organizate pe durata NBA Summer League (12-23 iulie). La primul dintre ele, Overseas Scouting Combines (15-17 iulie), antrenorul principal al echipei SCM Timişoara a fost numit head coach și face parte dintr-o companie selectă în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul NBA Summer League, cu antrenorul Dragan Petričević printre participanți. Două campuri în Las Vegas în luna iulie și alte activități
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

Expo Mobila Timișoara, la a doua ediție 2024

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean, în perioada 27 – 30 iunie, la cea de-a doua ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, Expo Mobila Timișoara, care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bulevardul Eroilor de la Tisa nr.22.  Expo Mobila Timișoara se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Expo Mobila Timișoara, la a doua ediție 2024

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Iulius Gardens a devenit locul preferat al celor care lucrează în companiile din Iulius Town. Ședințele productive și brainstormingul creativ au adus entuziasm celor care au petrecut Outdoor Office Day într-o grădină urbană, animată nu doar de dorința de a fi împreună într-o zi de vară, ci și de bucuria lucrului în echipă într-un cadru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Din birou, la Iulius Gardens. Outdoor Office Day a transformat o zi obișnuită de lucru în prilej de socializare
Societatea Piețe S.A. Timișoara rămâne consecventă în demersul de livrare a unor condiții cât mai bune și mai sigure pentru beneficiarii serviciilor precum și pentru angajați, astfel că managementul societății a luat măsuri imediate cu privire la o abatere disciplinară gravă. Aflat în afara orelor de serviciu, dar cu unul dintre autoturismele societății Piețe S.A...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Angajat de la „Pieţe”, dat afară după ce a făcut un accident soldat cu o victimă, fiind băut şi cu permisul suspendat
Consiliul Județean Timiș a semnat, joi, contractul de execuție pentru realizarea proiectului „Renovare energetică moderată a clădirii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Constantin Păunescu Recaș”. Câștigătoarea licitației pentru realizarea lucrării este societatea BTTC Construct S.R.L. Investiția totală depășește suma de 7 milioane de lei, din care aproximativ 2 milioane provin din bugetul Consiliului Județean Timiș,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Poate începe renovarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Recaș
Dragan Petričević a fost invitat pentru a șasea oară în Statele Unite ale Americii la două campuri din Las Vegas organizate pe durata NBA Summer League (12-23 iulie). La primul dintre ele, Overseas Scouting Combines (15-17 iulie), antrenorul principal al echipei SCM Timişoara a fost numit head coach și face parte dintr-o companie selectă în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul NBA Summer League, cu antrenorul Dragan Petričević printre participanți. Două campuri în Las Vegas în luna iulie și alte activități
Timișoara va beneficia, în perioada următoare, de numeroase intervenții în domeniul spațiilor verzi, realizate de firmele cu care primăria are contract. Vizate sunt toate zonele verzi ale orașului, inclusiv parcurile, bulevardele și spațiile verzi adiacente străzilor, dar prioritate au școlile, parcurile, locurile de joacă și bulevardele principale. Echipele societăților din subordinea primăriei și ale firmelor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara ne asigură că se lucrează intens la zonele verzi din oraș/FOTO
Principalii competitori care au concurat pentru posturile de președinte al Consiliului Județean Timiș, respectiv primar al Timișoarei, nu s-ar fi plâns în perioada următoare în cazul unui eșec. Alfred Simonis, Alin Nica, Dominic Fritz sau Nicolae Robu nu au probleme cu banii, au sume depuse în conturi, dar și proprietăți sub forma unor case sau...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta electorală la Timiș și Timișoara s-a dat între candidați avuți. Terenuri, apartamente, salarii bune, pensii generoase, în dreptul principalilor competitori
Perioada temperaturilor ridicate vine cu unele riscuri și pericole. Cel mai crescut risc al verii este pericolul de înec. Astăzi, 20 iunie, în jurul orei 11:40, pompierii timișeni au fost alertați cu privire la o persoană posibil înecată în râul Timiș, pe raza municipiului Lugoj. Au fost alertate toate subunitățile de intervenție ale inspectoratului și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Căutări intensive în râul Timiş, la Lugoj, pentru găsirea unei persoane care a intrat în apă şi nu a mai ieşit
CSC Dumbrăviţa va începe pregătirile pentru noul sezon de Liga 2 pe data de 1 iulie. Prima săptămână va fi rezervată readaptării la efort și efectuării vizitei medicale, iar antrenamentele se vor desfășura pe plan local. În perioada 5-13 iulie, elevii lui Cosmin Stan vor efectua un stagiu de pregătire centralizată la Sântămăria-Orlea, în județul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dumbrăviţa şi-a bătut în cuie programul de vară: cantonament în judeţul Hunedoara şi opt meciuri de pregătire
Top