Politica

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş. Iar prin votul unei majorități politice formată din PSDPNL, AUR, Șoșoacă și alți sateliți precum Pro România și partidul lui Dan Voiculescu, decizia Biroului Electoral Municipal a fost anulată. 

Reamintim că în Birourile electorale, pe lângă magistrați și experți sunt reprezentanți ai partidelor politice.

Argumentul șocant este că ˝nu a reieşit din probele prezentate faptul că afişele candidatului PSD-PNL ar fi fost aplicate peste afişele electorale ale candidatului USR, afişele ambilor candidați regăsindu-se pe panourile electorale din aceleaşi locație˝.

USR a prezentat și Birourilor electorale și publicului prin fotografii și filmări faptul că echipa Robu a lipit afișele peste cele ale lui Dominic Fritz și Alianța Timișoara Unită.

Dar pentru că USR nu a vrut să încalce legea, echipa lui Dominic Fritz nu a dezlipit afișele lui Nicolae Robu puse peste cele ale candidatului Alianței Timișoara Unită Unită pentru că le-ar fi distrus.

Așa că a lipit încă o dată afișe vizibile cu Dominic Fritz pe panourile unde acestea au fost acoperite cu afișele lui Nicolae Robu.

Motivul cu care PSDPNL și AUR au anulat decizia de sancționare a fost tocmai faptul că pe panourile respective sunt și afișele lui Dominic Fritz, deci Nicolae Robu nu a încălcat legea. Complet absurd!

De partea legii, dar în minoritate, au fost, pe lângă reprezentantul USR, președintele și locțiitorul Biroului Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş, precum și reprezentantul Autorității Electorale Permanente.

Iată cum prin votul politic al PSDPNL, AUR, SOS și al sateliților politici legea a fost încălcată și lui Nicolae Robu i s-a permis să lipească afișe peste ale contracandidaților, când are chef.

Dacă pentru un lucru atât de mic PSDPNL s-au unit cu AUR și cu SOS, vă imaginați ce se va întâmpla în viitorul Consiliul Local dacă timișorenii votează pentru aceste două formațiuni politice. Vor forma o majoritate politică împreună și vor bloca toate reformele inițiate de Dominic Fritz și Alianța Timișoara Unită.

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța Timișoara Unită USR-PMP-Forța Dreptei-UDMR”) și realizat de operatorul economic SC AHY OFFICE SRL. Cod unic de identificare: 21240009.

Share
Published by
Advertorial

Recent Posts

Elena Lasconi intră în competiţia pentru preşedinţia USR. Dominic Fritz s-a retras din cursă

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, i-a anunțat pe grup pe colegii săi de partid că nu…

15 minute ago

Au băut bine, apoi şi-au băgat prietenii în spital, după ce au făcut accidente

Două accidente asemănătoare, în care au fost implicaţi şoferi care au băut zdravăn, apoi s-au…

50 de minute ago

Întreruperi programate la furnizarea apei

În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare…

57 de minute ago

CJ Timiș vrea instalarea de panouri solare pentru energie pe noua clădire a Direcției de Asistență Socială din Lugoj

În prima ședință de plen de după lupta electorală de duminică, consilierii județeni timișeni au…

5 ore ago

La Pasajul Solventul a fost finalizată rampa specială, destinată amplasării viitorului cheson

Constructorul care se ocupă cu realizarea pasajului Solventul a reușit să mai bifeze o nouă…

5 ore ago

Un timişorean s-a impus în etapa naţională de Super Rally

Pilotul timişorean Leo Borlovan, la bordul unui monopost Funyo, a obţinut cel mai bun timp…

7 ore ago