Primăria Timişoara

Primarul Fritz, din nou în descindere la un ”clan”/FOTO

Așa cum anunțam în această dimineață, primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a fost anunțat despre un caz în care o familie din cartierul Fabric este terorizată de reprezentanții unei alte familii cu care locuiesc în aceiași curte și care funcționează pe principiu de … ”clan imobiliar”. La doar câteva ore, acesta s-a prezentat personal la adresa unde sunt problemele.

”Lumea trebuie să știe ce se întâmplă,vrem să dăm un glas tuturor celor care suferă de aceste hărțuiri și vrem să transmitem și un semnal foarte clar că fără implicarea tuturor instituțiilor statului nu vom putea opri aceste hărțuiri”, a spus Fritz.

Familia Dragoș, cea supusă presiunilor și amenințărilor, spune că de 20 de ani are aceste probleme.

”De 20 de ani trăim în amenințări. Suntem amenințați cu moartea. Suntem supuși amenințărilor, sunt folosiți copii care ne înjură. Am făcut zeci de sesizări la toate instituțiile abilitate în acești 20 de ani. Nu s-a luat absolut nicio măsură. Situația s-a agravat. Am ajuns în această situație, la capătul puterilor, noaptea suntem deranjați la trei dimineața, toată noaptea urlă, dau drumul la maxim la muzică. În urma agresiunii asupra mașinii, au fost chemați la poliție și cu toate că poliția a luat măsuri, în aceeași noapte, au țipat din nou la trei dimineața și au dat din nou drumul la muzică și din nou am fost nevoită să chem poliția. Chiar după ce au fost chemați la poliție, ei au continuat agresiunea. Deci mi-am dat seama că nu se termina”, a spus Camelia Dragoș.

Ea spune că nu a dorit să părăsească locuința, aceasta fiind casa părintească, unde au locuit părinții ei și au crescut copiii femeii.

”Aceasta este casa mea părintească, probabil vă întrebați de ce am suportat acest calvar. De aceea, pentru că este mai mult decât bani. Este vorba că aici au murit părinții mei, aici am crescut copiii și nu pot să renunț și le-am spus acest lucru, că nu vreau să plec. De fiecare dată când instituțiile nu au reacționat, agresiunea a devenit și mai puternică, s-a ridicat nivelul agresiunii. Noi suntem amenințați cu moartea de acești oameni. Rog autoritățile să reacționeze, rog oamenii care sunt în această situație să-și exprime cu curaj situațiile, să nu se lase călcați în picioare, să aibă demnitate, pentru că este dreptul nostru să trăim în casele noastre strămoșești. Nimeni nu are dreptul să ne scoată cu forța. Nu m-am simțit protejată de oamenii legii. De 20 de ani am făcut sute de sesizări la inspecția în construcții, la poliție, la primărie, nu s-a soluționat absolut nimic. Mă tem pentru viața mea, am fost amenințată eu, copiii mei, suntem amenințați cu moartea”, a mai declarat Dragoș.

 

Vom reveni cu amănunte.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Se repară mai multe școli și grădinițe din Timișoara

Mai multe unități educaționale din Timișoara vor intra, pe perioada verii, în reparație. Intervențiile au…

9 ore ago

Anca Todoni a pierdut în 65 de minute în faţa numărului 2 mondial. Totuşi, pentru timişoreancă limita e cerul

Nu a avut şansă de această dată şi nici noroc. Timişoreanca Anca Todoni a pierdut…

11 ore ago

1500 de pasageri au descoperit Timișoara din double decker-ul Flight Hidden Treasures/FOTO

Un număr de 1500 de pasageri au  urcat în bus-ul double decker-urlui pus la dispoziția…

13 ore ago

Întreruperi în funcționarea sistemului de roviniete și peaje. Vor pute apărea întârzieri și întreruperi în funcționarea sistemului

Efectuarea unor lucrări la sistemul de comunicații ale centrului de date care se ocupă cu…

13 ore ago

Peste o mie de noi locuințe au fost fost finalizate în primele luni ale acestui an, în Timiș

Sectorul imobiliar din Timiș oferă constant noi locuințe către beneficiari. Cererea în creștere pentru noi…

13 ore ago

Ceremonie de top pentru o generaţie de top/FOTO

Pentru istorie. Sărbătoare memorabilă pentru absolvenții promoției 2024 a Universității Politehnica Timișoara! La 100 de…

14 ore ago