Social

Accident grav la Coşeviţa! Intervine şi elicopterul SMURD

Duminică în jurul orei 10, pompierii din cadrul Secției Făget și Detașamentului Lugoj au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI și prim ajutor în urma unui accident rutier produs în localitatea Coșevița.

La locul evenimentului au fost alocate o autospecială de primă intervenție si comandă, o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, două echipaje SMURD, precum și elicopterul SMURD Caransebeș, și o ambulanță SAJ cu medic.

În accidentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau două persoane și un microbuz cu opt persoane. În urma evenimentului, două persoane din microbuz au ramas încarcerate.

Cele două victime au fost descarcerate și predate echipajelor medicale; o victimă de sex feminin, conștientă și cooperantă și o altă victimă de sex feminin, în stare inconștientă.

Celelalte persoane implicate sunt evaluate medical la fața locului. Cele doua persoane din autoturism refuză transportul la spital.

UPDATE:

Cele doua persoane care au fost descarcerate și încă trei victime din microbuz sunt transportate la spital. Alte trei persoane implicate în accidentul rutier, care au fost evaluate medical la fața locului, refuză transportul la spital.

„Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, a condus un microbuz pe DN 68 A dinspre Timișoara înspre Deva, în localitatea Coșevița, într-o curbă la dreapta ar fi pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani. În urma impactului au fost rănite 5 persoane, pasagere în microbuz. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPG Timiş.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Anca Todoni, la un pas de tabloul principal la Wimbledon. Sânge rece pentru timişoreancă

Anca Todoni s-a calificat în turul trei al calificărilor la Wimbledon, după ce a învins-o…

O oră ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 27 iunie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 27.06.2024, unde se vor executa reparaţii…

4 ore ago

Egalul necesar! România merge în optimi de pe primul loc

Selecţionata României s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO…

14 ore ago

Ce facem cu deșeurile periculoase din menajer? RETIM și ADID Timiș anunță cea de-a treia campanie de colectare gratuită din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Dacă deșeurile periculoase din menajer sunt abandonate în locuri neamenajate pot polua grav mediul înconjurător!…

20 de ore ago