Politica

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăvița: Vom lupta pentru a oferi dumbrăvițenilor ceea ce merită

Doamna Sperlea, ați hotărât să candidați pentru funcția de primar al comunei Dumbrăvița. Ce v-a făcut să luați această decizie?

Candidez la funcția de primar al comunei Dumbrăvița pentru că trebuie să ne luăm comunitatea înapoi din mâinile celor care ne sfidează de patru ani de zile, prin lipsa totală de investiții, prin lipsa de transparență a cheltuirii banilor publici, prin bătaia de joc la adresa viitorului nostru: copiii. Dumbrăvițenii trăiesc un coșmar, zi de zi, din cauza administrației locale cea care, culmea, ar fi trebuit să le asigure o creștere a calității vieții. Ea trebuie să rămână doar o pată neagră în istoria comunei noastre, iar eu, alături de echipa mea, voi lupta pentru a le oferi dumbrăvițenilor ceea ce merită: o comună modernă, frumoasă, prosperă.

Care ar fi principalele obiective pentru viitorul mandat?

Prioritatea zero a echipei mele este aducerea la normalitate a infrastructurii rutiere și pietonale, vom profesionaliza compartimentul destinat atragerii fondurilor europene și ne vom implica activ în atragerea de fonduri europene, cea mai bună soluție pentru o dezvoltare durabilă a comunei. Vom crea o bază sportivă modernă, dedicată tuturor categoriilor de vârstă și tuturor sporturilor, a cărei menire să fie organizarea de activități sportive dedicate tinerilor și copiilor din comunitatea noastră. Când vine vorba despre copii, nu vom face rabat de la nimic și vom investi serios în acest segment: o creșă, grădiniță nouă, noi corpuri de clădiri pentru școală, un liceu, toate pentru a duce calitatea actului educațional și condițiile de studiu la un nivel ridicat. Vom crea un centru permanent de asistență medicală și vom forma un corp medical cu prezență permanentă în localitatea noastră, vom înființa un adăpost pentru animalele fără stăpân și centru de sterilizare gratuită, în colaborare cu Asociația de Dezvoltare Intracomunitară care se va crea în subordinea Consiliului Județean Timiș

Cum vedeți colaborarea cu Consiliul Județean Timiș, instituție pentru președinția căruia candidează liderul partidului dumneavostră, Alfred Simonis?

Vom lucra foarte bine împreună pentru că domnului Alfred Simonis îi pasă de oameni și va ajuta comunitățile să se dezvolte, așa cum a facut-o și din postura de președinte al Camerei Deputaților, când a ajutat multe primării. Știu că sprijinul pe care CJ Timiș îl poate acorda UAT-urilor este foarte important, vital chiar, pentru că altfel pentru comune va fi mult mai dificil să implementeze proiecte majore. Am certitudinea că președintele Simonis va aduce schimbarea de care este nevoie pentru dezvoltarea județului nostru și sunt convinsă că, din viitoarea sa postură, de președinte al Consiliului Județean Timiș, va sprijini proiectele noastre.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș– Executat de Societatea Ahy Office – CUI mandatar financiar coordonator 21240002

Share
Published by
Advertorial

Recent Posts

La 19 ani, pe tabloul principal la Wimbledon, după ce a trecut trei tururi de calificare. Bravo, Anca Todoni!

Anca Todoni va evolua pentru prima dată în carieră pe tabloul principal al unui turneu…

10 ore ago

Viitoarea echipă de la conducerea CJ Timiş s-a închegat. PSD trebuie să reînfiinţeze un post desfiinţat de… PSD

Nu a fost stabilit oficial, dar Alin Popoviciu (PNL) şi Alexandru Iovescu (PSD) vor fi…

12 ore ago

Timişorenii de la naţională cu care ne mândrim: Deian Sorescu şi Marius Marin

Suntem în plin campionat european şi din fericire România a mers mai departe în faza…

14 ore ago

Anunțul normalității. Echipele primăriei dau că mătura și cosesc iarba pe străzi și în parcuri, la locurile de joacă

Municipalitatea timișoreană dorește să anunțe cetățenii că în perioada viitoare echipele cu care are contracte…

14 ore ago

Rovinieta se va putea cumpăra și de pe ghiseul.ro

Șoferii care folosesc drumurile naționale din România vor avea acum la dispoziție o nouă modalitate…

14 ore ago