Timp liber

Debut de vară energic, la Iulius Town – competiții gratuite laser tag, expoziție de mașini și maraton de joacă și distracție de Ziua Copilului

Primele zile din iunie instalează deja în Iulius Town atmosfera vibrantă de vară, cu dor de vacanță și de călătorii, de noi experiențe și timp pentru cei dragi. Agenda evenimentelor din weekend abundă în motive de relaxare și distracție, pentru toate vârstele: competiții, ateliere creative, teatru de păpuși și târg special dedicat copiilor, adrenalină în meciuri laser tag și oferte de automobile numai bune de planificat road trip-urile verii.

Pasionat de gaming, laser tag, airsoft, strategie, adrenalină și mega distracție? În Iulius Town ai destinația perfectă, pentru că sâmbătă, 1 iunie 2024, se inaugurează Tactical Laser Arena. Întreaga zi va fi dedicată meciurilor care vor pune în valoare gândirea strategică a jucătorilor și le vor oferi o experiență captivantă. Echipele pot fi formate din 6 până la 10 jucători, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Așa că adună-ți prietenii și rezervați-vă un loc în arenă! Detalii privind înscrierea sunt disponibile pe pagina dedicată evenimentului

Te gândești deja la un traseu pe patru roți în această vară sau poate chiar mai multe? Auto Deals a revenit la Iulius Town Timișoara, în perioada 31 mai – 2 iunie, și este prilej pentru a testa experiența oferită de automobilele prezentate.

Sport, pentru familie, pregătită de adrenalină sau prietenoasă cu mediul? Indiferent de tipul de mașină pe care ți-l dorești, la Auto Deals vei găsi opțiunea potrivită ție.

Explorează o varietate de mașini, de la modele elegante și luxoase, la vehicule sport și performante. În plus, vei descoperi oferte speciale, care se adaptează oricăror bugete și preferințe.

În acest weekend, copiii vor fi sărbătoriți la Iulius Town Timișoara nu doar o zi, ci trei. Într-o sarabandă neîntreruptă a distracției, veseliei, creativității și energiei, cei mici vor avea un program foarte variat, pentru toate gusturile.

De vineri până duminică inclusiv, la demisolul Iulius Mall se desfășoară târgul Kids Expo. Un eveniment plin de culoare, la care pot fi găsite cele mai frumoase cadouri pentru sărbătoriții weekend-ului. De la jucării, cărți, bijuterii, accesorii de păr, haine handmade, dar și cursuri și programe afterschool, toate sunt prezentate în același loc, spre încântarea părinților, care vor putea găsi surse de inspirație pentru activitățile celor mici, dar mai ales a copiilor, care își pot completa colecțiile de jucării.

Sâmbătă, de la ora 10.00, la Energy Kids Family Center din Iulius Town va fi lansată cartea „EVA sau de ce are girafa gâtul lung”, scrisă de talentatul Adrian Panduru. Invitată specială va fi chiar Girafa EVA, pregătită să ofere autografe și să facă fotografii cu micii cititori. Primii 100 de copii care vin să petreacă 1 Iunie în spațiul de joacă vor primi gratuit câte un exemplar al cărții.

Pe 1 și 2 iunie, la Iulius Town Timișoara are loc Happy Kids Days. În ambele zile, de la 10.00 la 22.00, va fi o super petrecere în Iulius Gardens și Iulius Mall, cu zeci de ateliere creative, tobogane gonflabile, desene pe asfalt, spectacole de teatru, întâlniri cu personajele preferate, face painting, jocuri de echipă, discoteca copiilor și multe alte surprize. Roata cadourilor, aflată în Iulius Mall, este pregătită să ofere peste 5.000 de premii, iar în zona Atrium, demisol, trenulețul distracției îi va transporta pe micii călători într-o cursă plină de amuzament.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Anca Todoni, la un pas de tabloul principal la Wimbledon. Sânge rece pentru timişoreancă

Anca Todoni s-a calificat în turul trei al calificărilor la Wimbledon, după ce a învins-o…

59 de minute ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 27 iunie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 27.06.2024, unde se vor executa reparaţii…

4 ore ago

Egalul necesar! România merge în optimi de pe primul loc

Selecţionata României s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO…

13 ore ago

Ce facem cu deșeurile periculoase din menajer? RETIM și ADID Timiș anunță cea de-a treia campanie de colectare gratuită din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Dacă deșeurile periculoase din menajer sunt abandonate în locuri neamenajate pot polua grav mediul înconjurător!…

19 ore ago