Social

Cât tupeu! Beat şi drogat a făcut accident, a băgat un om în spital şi a fugit ca ultimul laş. După faptă şi răsplată

Când inconştienţa prinde „aripi” se întâmplă doart lucruri rele. Un şofer aproape mort de beat şi de drogat a făcut accident, dar a avut puterea să fugă de la locul faptei. Nu pentru mult timp…

La data de 30 iulie, polițiștii Serviciului Rutier Timiș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au reținut un bărbat, în vârstă de 30 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de părăsirea locului accidentului, vătămare corporală din culpă, precum și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În fapt, la data de 30 iulie, imediat după miezul nopţii, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 59 A, din județul Timiș, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constat faptul că o persoană necunoscută, a condus un autoturism pe DN 59 A, dinspre localitatea Săcălaz înspre localitatea Beregsău Mare, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un tractor, condus de către un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care circula regulamentar.

Conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului.

În urma impactului, a rezultat o victimă, respectiv conducătorul tractorului, în vârstă de 37 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au reușit depistarea și identificarea bărbatului bănuit de comiterea faptei în localitatea Beregsău Mare, respectiv un bărbat, în vârstă de 30 ani.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, a rezultat o alcoolemie de 1,05 mg/l în aerul expirat.

Totodată, în urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Astfel, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice, cercetările fiind continuate în acest caz.

În urma probatoriului administrat, la data de 30.07.2024, bărbatul, de 30 de ani, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore sub sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului, vătămare corporală din culpă, precum și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, a rezultat faptul că tractorul condus de către bărbatul, de 37 de ani, figurează ca fiind neînmatriculat/ neînregistrat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

foto: arhivă

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Corpul nou de clădire de la Școala Gimnazială din Calea Șagului e în procedura de recepție a investiției/FOTO

Noul corp de clădire al Școlii Gimnaziale nr. 13, din Calea Șagului, e aproape de…

O oră ago

Sondaj INSCOP. Mircea Geoană şi Marcel Ciolacu intră în turul II, Elena Lasconi pe podium. Nicolae Ciucă abia pe locul VI

Potrivit sondajului de opinie realizat de INSCOP Research la comanda Institutului pentru Libertate și Democrație…

O oră ago

Regiunea Vest va avea strategie de adaptare la schimbările climaterice, făcută cu fonduri europene

Un număr de 40 de regiuni și comunități vor participa la un program de 18…

2 ore ago

Primul mare test al tandemului Blaga – Pirtea. Va valida Bucureştiul lista de parlamentare a PNL Timiş aşa cum s-a votat la Timişoara?

La începutul lunii martie, prin vot unanim, Comitetul Director Judeţean (CDJ) al PNL decidea că…

2 ore ago

Traficul feroviar pe ruta Timișoara Nord – Arad e blocat. Un vagon a deraiat

Un incident petrecut în Halta Șagu, din Arad, a blocat circulația feroviară pe ruta Timișoara…

3 ore ago