Timp liber

Creații vestimentare realizate de absolvenții Universității de Vest, ateliere de creație și sesiuni de face painting pentru copii, în Iulius Town

În această săptămână, în Iulius Town, viziunea tinerilor asupra lumii contemporane va fi reflectată prin creațiile vestimentare ale absolvenților programului de studiu Modă – Design Vestimentar, în cadrul Galei MDVTM 2024. Tot în zona creației, cei mici sunt așteptați la Atelierul de Creație, dar și la o sesiune distractivă de face painting. În continuare meciurile Euro 2024 sunt difuzate pe terasa exterioară a food court-ului din Iulius Town.

Absolvenții specializării Modă – Design Vestimentar de la Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara își vor prezenta creațiile vestimentare, într-un spectacol de modă inedit. Evenimentul va avea loc joi, 4 iulie 2024, de la ora 20.00, în Iulius Congress Hall, iar intrarea este gratuită. Coordonatorii Galei MDVTM 2024 sunt: conf. univ. dr. Andreea Palade Flondor, conf. univ. dr. Valentina Ștefănescu, lect. univ. dr. Sandra Chira, lect. univ. dr. Cristina Lazăr, lect. univ. dr. Eugenia Riemschneider și lect. univ. dr. Corina Mutu.

Cei mici sunt așteptați sâmbătă, 6 iulie, de la ora 11.00, în zona Intersport, la Atelierele de Creație, unde vor realiza pălăriuțe solare, pe care le pot lua acasă, după ce le personalizează în culorile lor preferate. Tot aici vor putea să se „transforme” în eroi pentru că vor avea loc și sesiuni gratuite de face painting.

În continuare, meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal sunt difuzate pe terasa food court-ului Iulius Mall. Următoarea partidă va fi între Spania și Germania și va avea loc vineri, 5 iulie, de ora 19.00, iar de la ora 22.00, Franța va juca împotriva Portugaliei.

 

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Acţiune de dezinsecţie terestră la Moşniţa Nouă

În perioada 8-12 iulie în localităţile aparţinând comunei Moşniţa Nouă va avea loc o acţiune…

35 de minute ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 4 iulie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 04.07.2024, unde se vor executa reparaţii…

44 de minute ago

Se repară mai multe școli și grădinițe din Timișoara

Mai multe unități educaționale din Timișoara vor intra, pe perioada verii, în reparație. Intervențiile au…

13 ore ago

Anca Todoni a pierdut în 65 de minute în faţa numărului 2 mondial. Totuşi, pentru timişoreancă limita e cerul

Nu a avut şansă de această dată şi nici noroc. Timişoreanca Anca Todoni a pierdut…

15 ore ago

1500 de pasageri au descoperit Timișoara din double decker-ul Flight Hidden Treasures/FOTO

Un număr de 1500 de pasageri au  urcat în bus-ul double decker-urlui pus la dispoziția…

17 ore ago

Întreruperi în funcționarea sistemului de roviniete și peaje. Vor pute apărea întârzieri și întreruperi în funcționarea sistemului

Efectuarea unor lucrări la sistemul de comunicații ale centrului de date care se ocupă cu…

17 ore ago