Timp liber

OMD invită timișorenii să se simtă bine fără prea multe bătăi de cap

Organizația de Management al Destinației Timișoara a pus la cale un nou eveniment destinat localnicilor. În Parcul Uzinei, din Fabric, va avea loc un nou Picnic Atipic. Organizatorii spun că va fi … si mai atipic decât celelalte evenimente similare.

Acțiunea are loc duminică, 7 iulie, la ceas de seară – între orele 17,00 –21,00, în Parcul Uzinei din Timișoara. Vor avea loc activități relaxante, pe malul râului Bega, în Parcul Uzinei: ședințe foto cu prietenii și familia, atelier de olărit, jocuri în aer liber și pictură pe față. Toate sunt pregătite să vă transforme duminica pe seară într-o experiență de vacanță în oraș.

”Luați-vă o pătură de acasă, un coș fructe și, dacă aerul curat vă va face poftă de mâncare, partenerii noștri în organizarea evenimentului – Horetim – vor pregăti pentru voi standurile cu bunătăți cu care v-au obișnuit. O invitație la un Picnic Atipic este o invitație la o schimbare de perspectivă – încurajăm oamenii să privească în jur și să conștientizeze că se pot simți bine fără prea multe bătăi de cap. Picnicurile oferă oamenilor oportunitatea de a redescoperi locurile cu care sunt obișnuiți, de a le vedea cu alți ochi. Scopul acestor evenimente este o schimbare de mentalitate și ne dorim ca, odată organizat din exterior, un astfel de picnic, să inspire persoanele din comunitate să organizeze astfel de întâlniri și în viitor.”, spun cei de la OMD.

Share
Published by
Marcel Hoster
Tags: OMDpicnic

Recent Posts

Prostomatul

Mircea Geoană, candidat nu știu cât de independent la Președinția României, se plânge că este…

O oră ago

Gătaia și Sculia primesc 15,6 milioane de lei, fonduri nerambursabile, pentru amenajarea a două noi parcuri

Orașul timișean Gătaia și localitatea Sculia vor beneficia de peste 15 milioane de lei, fonduri…

2 ore ago

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va premia cele mai bune companii din județ, la o nouă ediție a Topului Firmelor

Prima zi a lunii noiembrie aduce, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș, cea…

16 ore ago

UVT oferă studenților și absolvenților oportunitatea unui loc de muncă, la o nouă ediție a Career Days

Universitatea de Vest din Timișoara organizează o nouă ediție a unuia dintre cele mai apreciate…

16 ore ago

Weekend ploios în Vest, dar și în restul țării

Vreme de toamnă în weekend cu multe precipitații. Meteorologii anunţă că, de vineri până sâmbătă,…

17 ore ago