Social

Se repară mai multe școli și grădinițe din Timișoara

Mai multe unități educaționale din Timișoara vor intra, pe perioada verii, în reparație. Intervențiile au ca scop oferirea copiilor a unor condiții de învățământ de calitate.

La Grădinița cu Program Prelungit nr. 7 au fost finalizate lucrările de reparații interioare și exterioare la o unitate de învățământ unde nu s-au mai efectuat intervenții de foarte mult timp. Aceste reparații asigură o cale de acces sigură spre curtea interioară și au creat un spațiu funcțional și securizat pentru acces.

La Școala Gimnazială nr. 25 au fost efectuate lucrări de reparații exterioare la acoperișul clădirii. Aceste intervenții au permis refuncționalizarea spațiilor în care se derulează activitatea educațională a copiilor.

Au fost recepționate lucrările de reparații la grupurile sanitare ale căminului Liceului Energetic „Regele Ferdinand I”. Aceste lucrări completează lucrările anterioare efectuate în cămin, în urma căruia am crescut calitatea condițiilor de cazare pe un etaj întreg.

În prezent, primăria are în derulare următoarele lucrări: La Grădinița cu Program Prelungit nr. 24 se desfășoară reparații interioare ale clădirii și lucrări exterioare, care includ înlocuirea gardului, intervenții la spațiul verde și amenajarea curții interioare.

În urma lucrărilor, vor rezulta spații pentru patru clase noi de elevi; Grădinița cu Program Prelungit nr. 23 beneficiază de lucrări de reparații interioare complete pentru a găzdui o grupă nouă de creșă; Grădinița cu Program Prelungit nr. 31 trece prin reparații interioare la două grupe de creșă, incluzând înlocuirea rețelei electrice și amenajarea completă a sălilor și holurilor, ceea ce va permite și deschiderea unor noi grupe de creșă; Grădinița cu Program Prelungit nr. 32 va beneficia de condiții îmbunătățite la sala de activități a ante-preșcolarilor și la sala de mese, cu lucrări de reparații interioare complete; Grădinița cu Program Prelungit nr. 48 se efectuează lucrări de reparații exterioare la acoperișul clădirii și sunt planificate lucrări de reparații interioare la sălile de clasă ale copiilor, cu scopul de a crește calitatea ambientului în care aceștia își desfășoară activitatea.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Anca Todoni a pierdut în 65 de minute în faţa numărului 2 mondial. Totuşi, pentru timişoreancă limita e cerul

Nu a avut şansă de această dată şi nici noroc. Timişoreanca Anca Todoni a pierdut…

10 ore ago

1500 de pasageri au descoperit Timișoara din double decker-ul Flight Hidden Treasures/FOTO

Un număr de 1500 de pasageri au  urcat în bus-ul double decker-urlui pus la dispoziția…

12 ore ago

Întreruperi în funcționarea sistemului de roviniete și peaje. Vor pute apărea întârzieri și întreruperi în funcționarea sistemului

Efectuarea unor lucrări la sistemul de comunicații ale centrului de date care se ocupă cu…

12 ore ago

Peste o mie de noi locuințe au fost fost finalizate în primele luni ale acestui an, în Timiș

Sectorul imobiliar din Timiș oferă constant noi locuințe către beneficiari. Cererea în creștere pentru noi…

12 ore ago

Ceremonie de top pentru o generaţie de top/FOTO

Pentru istorie. Sărbătoare memorabilă pentru absolvenții promoției 2024 a Universității Politehnica Timișoara! La 100 de…

13 ore ago

Românii îşi doresc un preşedinte independent politic. Sondaj INSCOP

Potrivit sondajului de opinie realizat de INSCOP Research la comanda News.ro în iunie 2024, peste…

15 ore ago