Politica

Alfred Simonis se pregătește de preluarea mandatului de șef al CJT. Renunță la conducerea Camerei Deputaților

Renunț la funcția de președinte al Camerei Deputaților și nu voi mai candida pentru un alt mandat pe o funcție în cadrul instituției, a anunțat Alfred Simonis, social-democratul ales deja pentru a ocupa funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. De luni, 2 septebrie, cererea de renunțare la conducerea Camerei Deputaților devine efectivă.

Prin decizia anunțată, el spune că este acum sigur că va prelua conducerea județului, fără a încerca să obțină altă poziție.

De luni, 2 septembrie, voi renunţa la preşedinţia Camerei Deputaţilor, mă voi retrage necandidând la altă poziie din Parlamentul României. Am mai spus-o, las bucuros a treia poziţie la nivel naţional pentru prima poziţie în judeţul Timiş. Spuneam încă din campania electorală că nu voi renunţa la funcţia de preşedinte al CJ Timiş, după ce voi fi ales, primul pas este să renunţ la vreo funcţie din Parlament, pentru că ne apropiem încet de preluarea noii funcţii. A fost un an şi jumătate în care am condus Camera Deputaţilor. Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi mi-au fost alături”, a anunțat, joi, Alfred Simonis.

Referindu-se la noua sa poziție în domeniul public, Simonis a spus că vor fi liberali sau social-democrați, dar oameni de calitate. Vor fi mai puțini șefi, asta trebuie realizat, mai spune el.

Am început o analiză şi o evaluare a angajaţilor, a salariilor. Ne dorim o eficientizare la nivelul CJT, vom face o verificare a societăţilor, a departamentelor, astfel încât să ne asigurăm că vom avea un organism mai suplu. Vreau să reducem numărul de şefi şi să avem decizii eficiente implementate”, a mai spus Simonis.

 

Share
Published by
Daniela Stoian

Recent Posts

Check Art Festival revine în Iulius Town: marionete uriașe, statui vivante, mimi, bufoni, fire show și multe alte surprize, în weekend

În Iulius Town urmează două zile pline de emoție, unde magia poveștilor va fi transmisă…

2 ore ago

CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi

Deschiderea Centurii Sud a dus la creșterea semnificativă a traficului și pe prima porțiune construită…

3 ore ago

Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean

Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri,…

6 ore ago

„Piața pe Roți” pornește la drum și ajunge la Ghiroda

  Sâmbătă, cetățenii din Ghiroda sunt așteptați la “Piața pe Roți”, un proiect care aduce…

6 ore ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a Festivalului La Pas

Primul sfârșit de săptămână al lunii viitoare aduce o nouă ediție a Festivalului LA Pas,…

7 ore ago

Haltere Club invită timişorenii la mişcare!

Proiect deosebit realizat de o echipă de profesionişti cu drag de sport şi sănătate, Haltere…

8 ore ago