Sport

Dumbrăviţa obţine trei puncte importante la Focşani după un autogol hilar

Mai bine afară decât pe teren propriu. CSC Dumbrăviţa demonstrează că este o formaţie redutabilă pe teren străin, chiar mai puternică decât este pe teren propriu. Gruparea bănăţeană, aflată de o săptămână pe drumuri a obţinut o victorie preţioasă la Focşani, 1-0.

Prima repriză disputată pe stadionul Milcovul a fost echilibrată. Nu s-au înregistrat multe ocazii de poartă, ele fiind împărţite şi arătând o echipă a bănăţenilor dispusă să facă mari eforturi, chiar dacă doar cu câteva zile înainte jucase în Cupă un meci de 120 de minute.

Alb-verzii au început bine şi partea secundă, cu o ocazie semnată de Sofran, apoi încetul cu încetul, bănăţenii s-au retras, aşteptând să lovească pe contraatac. În minutul 72, căpitanul Zurbagiu a avansat până spre centrul terenului şi a lansat o minge lungă de urmărire, iar fundaşul Tamaşi, nepresat de nimeni, a trimis cu capul spre propria poartă de la circa 20 de metri, un balon care l-a suprpins pe portarul Ureche, ieşit din careul mic. Un autogol caraghios, care a rezolvat însă soarta partidei, deoarece Dumbrăviţa s-a apărat apoi perfect până la final, obţinând astfel cele trei puncte.

Un succes important, venit cu puţin noroc, dar şi pe o organizare bună a jocului, Cosmin Stan chiar „ameninţând” înainte de joc că echipa sa va veni cu un rezultat pozitiv din capitala judeţului Vrancea. Aşadar după două eşecuri acasă în campionat, formaţia de la Pădurea Verde obţine al doilea succes stagional şi face 7 puncte după cinci runde.

CSC Dumbrăvița: Mikloș – Morariu, Scutaru, Zurbagiu (cpt.), Anișorac – Martinov (Cibi 69′), Salhi (Burdeț 69′), Sofran (Ekmekci 61′), Adam, L. Bodri (Paulevici 61′), Modan (Pădurariu 77′).

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Check Art Festival revine în Iulius Town: marionete uriașe, statui vivante, mimi, bufoni, fire show și multe alte surprize, în weekend

În Iulius Town urmează două zile pline de emoție, unde magia poveștilor va fi transmisă…

2 ore ago

CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi

Deschiderea Centurii Sud a dus la creșterea semnificativă a traficului și pe prima porțiune construită…

3 ore ago

Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean

Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri,…

6 ore ago

„Piața pe Roți” pornește la drum și ajunge la Ghiroda

  Sâmbătă, cetățenii din Ghiroda sunt așteptați la “Piața pe Roți”, un proiect care aduce…

6 ore ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a Festivalului La Pas

Primul sfârșit de săptămână al lunii viitoare aduce o nouă ediție a Festivalului LA Pas,…

7 ore ago

Haltere Club invită timişorenii la mişcare!

Proiect deosebit realizat de o echipă de profesionişti cu drag de sport şi sănătate, Haltere…

8 ore ago