Ultima ora

CODRU a debutat spectaculos, cu peste 25.000 de oameni din prima zi/FOTO

CODRU Festival ‘24 a debutat spectaculos, atrăgând peste 25.000 de participanți la Pădurea Verde, în noua locație de pe terenul fostei Grădini Zoologice.

În prima seară a festivalului au urcat pe scenă artiști de renume internațional și local, printre care trupa britanică Editors, care, deși aveau blocate echipamentele la granița cu Bulgaria, au ales să urce pe scenă și să susțină un concert acustic. Din respect pentru public, pentru a putea continua spectacolul, membrii trupei au folosit chiar și o chitară împrumutată de la un alt artist. Provocarea a fost mare, dar artiștii și organizatorii s-au adaptat rapid pentru a-și păstra angajamentul față de public.

Pe cele cinci scene ale festivalului, Alternosfera, Subcarpați alături de Orchestra Filarmonicii Banatul și DOPE D.O.D., Puya, Erika Isac și mulți alți artiști au creat momente unice, foarte apreciate de fani.
Din motive care nu au ținut de echipa de organizare a festivalului, Wilkinson nu a reușit să ajungă în prima seară, dar va oferi un spectacol incendiar astăzi, sâmbătă, în a doua zi de festival.

 

Cei care au achiziționat bilet doar pentru ziua de vineri, 30 august, la CODRU Festival și își doresc să participe și la cea de-a doua zi de festival, sunt așteptați în zona dedicată ridicării brățărilor cu biletul pentru prima zi de festival și li se va oferi gratuit acces și pentru azi – sâmbătă, 31 august.

Pentru întreg weekendul, organizatorii CODRU împreună cu partenerii lor au pregătit o gamă variată de activități pentru toate vârstele. De la ateliere de creație și sesiuni de masaj, la activități sportive în aer liber și zone destinate celor mici, fiecare participant are ocazia să se bucure de experiențe interactive și de momente de relaxare într-un cadru natural spectaculos.

Ajuns la cea de-a patra ediție, festivalul s-a reinventat într-un decor complet nou, transformând fosta grădină zoologică într-un spațiu plin de culoare și viață.

Biletele sunt încă disponibile online, prin platforma Entertix și pe site-ul www.codrufestival.ro, dar și la intrarea în festival.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Timișenii sunt așteptați, în acest weekend, la Kikinda, la Zilele Ludăii

Tradiționalul Festival al Dovleacului de la Kikinda, Serbia, îi așteaptă în vizită pe timișeni, din…

4 ore ago

Iluminatul public va fi extins la ieșirea din Timișoara, pe șoseaua spre Lugoj

Ieșirea rutieră din Timișoara spre Lugoj va fi mai bine iluminată. Primăria Timișoara a semnat…

4 ore ago

Drive Auto Tuning Show sau cum caii putere fac casă bună cu eleganța, stilul și frumusețea

Spre sfârșitul săptămânii, Piața Unirii va fi invadată de mașini ca în filme. Mii de…

6 ore ago

Casa Mal se deschide publicului pentru premiile Beta 2024

Denumită de arhitecții organizatori ai Bienalei de Arhitectură Vila Mal, clădirea rămasă în picioare pe…

7 ore ago

Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala…

8 ore ago

Leii din Banat încep noua campanie din campionat la sfârșitul acestei săptămâni

Ultimele zile în care se umblă la retușuri și la integrarea noilor veniți. SCM winsed.swiss…

12 ore ago