Politica

PSD Timiş îi va susţine pe Marcel Ciolacu şi Sorin Grindeanu la Congresul partidului

În unanimitate, în cadrul Conferinței Județene a PSD Timiș, s-a votat susţinerea lui Marcel Ciolacu – preşedinte şi a lui Sorin Grindeanu – prim-vicepreşedinte la Congresul Național al PSD, ce va avea loc în data de 24 august 2024, la București.

 Moțiunile de susținere ale celor doi candidați au fost votate în unanimitate în cadrul lucrărilor părții a doua a Conferinței Județene a PSD Timiș, care a avut loc miercuri, la Timișoara și la care au fost prezenți peste 800 de delegați.

De asemenea, în cadrul conferinței au fost desemnați și aprobați în unanimitate cei 57 de membri ai PSD Timiș care vor participa ca delegați la Congresul Național al Partidului Social Democrat.

„Social-democrații din Timiș susțin tandemul Marcel Ciolacu – pentru funcția de președinte al partidului – și Sorin Grindeanu – pentru funcția de prim-vicepreședinte al PSD. Congresul va stabili, apoi, candidatul pentru Cotroceni. Cei doi social-democrați ocupă deja aceste funcții, sunt de notorietate incontestabilă, iar experiența lor este atât de vastă încât nu este nevoie de explicații pentru a motiva realegerea lor în aceste funcții”, a declarat președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

În cadrul Conferinței Județene au mai luat cuvântul senatorul Sebastian Răducanu, secretarul executiv al PSD Timiș, senatorul Eugen Dogariu, prim-vicepreședinte al PSD Timiș, Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al PSD Timiș, Alexandru Iovescu, liderul consilierilor județeni social-democrați din Timiș, Sorin Ionescu, Călin Dobra, primar ales al municipiului Lugoj, Petru Roman, primar al orașului Deta, și Andrei Obreja, primar ales al comunei Pișchia.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Check Art Festival revine în Iulius Town: marionete uriașe, statui vivante, mimi, bufoni, fire show și multe alte surprize, în weekend

În Iulius Town urmează două zile pline de emoție, unde magia poveștilor va fi transmisă…

11 ore ago

CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi

Deschiderea Centurii Sud a dus la creșterea semnificativă a traficului și pe prima porțiune construită…

12 ore ago

Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean

Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri,…

15 ore ago

„Piața pe Roți” pornește la drum și ajunge la Ghiroda

  Sâmbătă, cetățenii din Ghiroda sunt așteptați la “Piața pe Roți”, un proiect care aduce…

15 ore ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a Festivalului La Pas

Primul sfârșit de săptămână al lunii viitoare aduce o nouă ediție a Festivalului LA Pas,…

16 ore ago

Haltere Club invită timişorenii la mişcare!

Proiect deosebit realizat de o echipă de profesionişti cu drag de sport şi sănătate, Haltere…

17 ore ago