Alte sporturi

Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean

Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri, români, străini, etc, au devenit parteneri şi competitori într-o competiţie extrem de interactivă, Campionatul Judeţean de padel.

După şase luni de competiţie şi odată cu venirea toamnei, se vor număra campionii. Sâmbătă, la Padel Center nu vorbim doar despre o simplă ceremonie de premiere ci despre o adunare a oamenilor din diferite domenii de activitate, care vorbesc aceeaşi limbă şi au aceeaşi pasiune, padelul.

Şi va fi spectacol, şi va fi voie bună. Iar de asta se vor ocupa organizatorii, dar şi invitata specială Dorina Vasilashko, aceasta urmând a întreţie atmosfera cu muzică de cea mai bună calitate. Şi vor fi şi alte surprize, de care se vor bucura cei care vor merge la eveniment.

Reamintim, în acest an s-a disputat prima ediţie a Campionatului Judeţean de padel. Structurat pe trei nivele de performanţă, peste 60 de echipe şi-au dat concursul ca toată lumea să facă mişcare şi să se simtă bine pe superbele terenuri, acoperite şi în aer liber de la Padel Center.

„Vrem să marcăm festiv finalul acestei prime ediţii a Campionatului Judeţean. Ne-am gândit să facem din această premiere o sărbătoare şi să mulţumim astfel celor care au ales să socializeze şi să se simtă bine prin padel. Simţim că am format o frumoasă comunitate şi vrem să trecem la nivelul următor. Aşadar, vom organiza din această toamnă o a doua ediţie, cu şi mai multe premii, şi mai multe surprize şi suntem încântaţi să spunem că Timişoara rămâne capitala padelului românesc, aici urmând să aibă loc şi a doua ediţie a Cupei României, unde vor participa cei mai buni sportivi din ţară, după ce în decembrie 2023, la Padel Center s-a organizat şi prima ediţie”, ne-au transmis organizatorii.

Dar iată şi cum arată primele poziţii din clasament şi cei care vor primi medaliile campionatului judeţean pe „ritmurile” muzici şi ale unui foc de artificii ca în filme.

Liga 1 – profesioniştii

1. Silviu şi Klaus
2. Lucian şi Ignacio
3. Mădălin şi Vali

Liga 2 – profesionişti şi amatori

1. Alex şi Ciprian
2. Adrian şi Dinu
3. Daniel şi Mădălin

Liga 3 – amatori şi începători

1. Adriana şi Radu
2. Ştefan şi Mădălin
3. Rareş şi Flavius

PS: În România se joacă padel de aproape un deceniu, iar la Baza Constructim (Padel Center) primele terenuri s-au făcut cu mai bine de şapte ani în urmă. La nivel naţional există deja Circuitul Profesionist, care şi-a disputat deja două ediţii, dar şi Cupa României, la care participă premianţii din Circuit. Campionatul Judeţean organizat în Timiş este primul de acest gen din ţară, Padel Center având menirea de a ridica întotdeauna ştacheta în acest domeniu.

 

 

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

„Piața pe Roți” pornește la drum și ajunge la Ghiroda

  Sâmbătă, cetățenii din Ghiroda sunt așteptați la “Piața pe Roți”, un proiect care aduce…

6 minute ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a Festivalului La Pas

Primul sfârșit de săptămână al lunii viitoare aduce o nouă ediție a Festivalului LA Pas,…

O oră ago

Haltere Club invită timişorenii la mişcare!

Proiect deosebit realizat de o echipă de profesionişti cu drag de sport şi sănătate, Haltere…

3 ore ago

UVT e partener în cadrul unui proiect care urmărește combaterea dezinformării

Universitatea de Vest din Timișoara, împreună cu Ministerul Educației și Asociația Mediawise sunt parteneri în…

4 ore ago

Moarte teribilă pentru un timişean în propria gospodărie

La data de 17.09.2024, în jurul orei 17:00, polițiștii orașului Recaș au fost sesizați cu…

4 ore ago

Centura Sud Timișoara a fost inclusă în principalele aplicații de navigare rutieră

Șoferii pot acum să își seteze aplicațiile de navigare GPS pentru folosirea principalelor astfel de…

4 ore ago