Sport

Haltere Club invită timişorenii la mişcare!

Proiect deosebit realizat de o echipă de profesionişti cu drag de sport şi sănătate, Haltere Club Timişoara. Care vă invită, pe gratis, la mişcare. În primul rând, pentru sănătate!

Haltere Club Timișoara, în calitate de organizator, finanțat de Municipiului Timișoara prin Centrul de Proiecte, în cadrul programului ‘Orașul în mișcare’ și a proiectului ‘În mișcare pentru comunitate’, ediția a II-a, oferă sportivilor, dar și amatorilor de sport, acces gratuit în sala de antrenament, între 20-21 septembrie, în intervalul orar 18:00-20:00.

Acțiunea porților deschise este importantă pentru comunitatea celor care ridică greutăți, dar și a celor care fac mișcare.

„Astfel, dorim să atragem oamenii din comunitatea locală, zona Dacia/Circumvalațiunii, spre mișcare, spre sport, ca mod de viață sănătos. Toți cei prezenți vor fi asistați de antrenori profesioniști, vor avea ocazia să se familiarizeze cu o sală de haltere, antrenându-se printre sportivi medaliați, dar și amatori. Sunt așteptați participanți de toate vârstele, de la copii școlari la seniori”, transmit organizatorii.

În plus, în lunile octombrie și noiembrie, în zilele de luni, miercuri și vineri, începând cu orele 17-18, toți copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit la ora de pregătire multilateral.

Accentul se va pune pe învățarea unor exerciții de bază, pentru inițierea și dezvoltarea multilaterală a participanților.

 

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Noaptea Campusului Deschis vine cu un „Catalizator” deosebit

Cea mai așteptată noapte la UPT. Noaptea Campusului Deschis va avea loc în data de…

O oră ago

Corpul nou de clădire de la Școala Gimnazială din Calea Șagului e în procedura de recepție a investiției/FOTO

Noul corp de clădire al Școlii Gimnaziale nr. 13, din Calea Șagului, e aproape de…

5 ore ago

Sondaj INSCOP. Mircea Geoană şi Marcel Ciolacu intră în turul II, Elena Lasconi pe podium. Nicolae Ciucă abia pe locul VI

Potrivit sondajului de opinie realizat de INSCOP Research la comanda Institutului pentru Libertate și Democrație…

5 ore ago

Regiunea Vest va avea strategie de adaptare la schimbările climaterice, făcută cu fonduri europene

Un număr de 40 de regiuni și comunități vor participa la un program de 18…

6 ore ago

Primul mare test al tandemului Blaga – Pirtea. Va valida Bucureştiul lista de parlamentare a PNL Timiş aşa cum s-a votat la Timişoara?

La începutul lunii martie, prin vot unanim, Comitetul Director Judeţean (CDJ) al PNL decidea că…

6 ore ago