Primăria Timişoara

La baza sportivă Mircea cel Bătrân se poate începe construcția clădirii cu tribune/Foto

La viitoarea bază sportivă din zona Mircea cel Bătrân a fost finalizată fundația la viitoarea clădire cu tribună, iar firmele care au câștigat licitația de execuție au început construcția clădirii. Constructorul a avansat cu amenajarea terenului de fotbal, unde a finalizat drenajul, iar potrivit graficului, până spre sfârșitul anului va fi construită clădirea cu tribuna cu 417 locuri, iar  numai bine se vor putea continua lucrările la instalații și la finisajele interioare și pe perioada iernii.

Complexul sportiv construit de Primărie pe strada Mircea cel Bătrân va avea și spații verzi, locuri de parcare, cabinet medical, vestiare și spații tehnice. Lucrările implică și amenajarea unui teren de basket de 571,86 mp, pistă de alergare cu 4 culoare de până în 100 m și groapă de nisip pentru săritura în lungime.

Noua bază sportivă din Ronaț va fi folosită de juniorii de la cluburile sportive din oraș. Nu putem spera la rezultate sportive fără infrastructură de calitate. Atunci când nu vor fi competiții sportive și antrenamente, terenurile vor fi deschise celor care doresc să facă mișcare. Creăm și o zonă pentru amatorii de sport unde amplasăm diverse aparate, tocmai pentru că ne dorim să încurajăm practicarea sportului de cât mai mulți timișoreni”, a anunțat primarul Dominic Fritz.

Baza municipalității va fi accesibilă pentru cluburi sportive sau școlare și pentru toți timișorenii dornici de mișcare. Aceasta este ridicată pe un teren de 8.927 mp. Investiția se ridică la 4.934.037 lei, fără TVA, și este suportată din bugetul local. Contractul de proiectare și execuție a fost semnat cu Atelier Decumanus și Rogera Prest Com SRL.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

CSM Lugoj se prezintă cu ocazia unui turneu amical

Una din cele mai bune echipe bănățene din ultimele decenii, prim-divizionara de volei feminin CSM…

9 minute ago

Un teren de golf în curtea Senatului. Senatorul Raoul Trifan face câteva propuneri pentru ca preşedintele Iohannis să se simtă în Senat ca acasă

Un teren de golf în curtea Senatului; avion privat; asistent personal care să preia paltonul…

40 de minute ago

Meci acasă pentru Leii din Banat, la start de campionat

SCM winsed.swiss Timișoara ia startul într-o nouă ediție de Ligă Națională. Leii înfruntă FC Argeș,…

2 ore ago

Strada Socrate se va închide sâmbătă pentru finalizarea lucrărilor

Societatea Drumuri Municipale (SDM) anunţă că, în vederea finalizării lucrărilor pe strada Socrate, se va…

3 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 20 septembrie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 20.09.2024, unde se vor executa reparaţii…

4 ore ago